Siemka!
Microsoft zrobił aktualizacje Windowsa 10 (oczywiście pobrałem i Windows nadawał się do śmieci, nic nie działało). Zainstalowałem oryginał 7 i pobrałem NFS'a. Problem jest taki, ze gra się nie włącza, tak po prostu... Zauważyłem ze w procesach jest, ale tylko przez kilka sekund, potem się wyłącza. Nie dostaje żadnej informacji np. "Program przestał działać" albo coś takiego, po prostu gra się nie włącza jako aplikacja. Zauważyłem również ze nie włącza mi się aplikacja 64 bitowa (A mam Windowsa 64 bitowego), tylko 32. Chciałem włączyć Euro Truck'a i pojawia się wersja 32 bitowa... Proszę o pomoc bo zaczynam się mocno irytować, a jak to ludzie mówią "Gra ma bawić" a mnie na razie denerwuje...
A ile RAMu widzi Komputer? I czy instalowałeś Windowsa od zera czy cofałeś instalację?
Komputer widzi 8 GB Ramu (czyli tyle ile mam). Windowsa instalowałem od zera a wczoraj zainstalowałem na wszelki wypadek na nowo i sytuacja jest ta sama...
Edit:
Zainstalowałem ponownie windowsa 10 i działa :)
Bo NFS15 był chyba robiony specjalnie pod Win10 xD
Nie, ale może nie zainstalowałeś SP1 do Windows 7 - a ten jest zapisany w wymaganiach NFS'15.