No nie jestem pewien... 850m na pewno nie jest równy lub lepszy od będącego w wymaganiach GTX 750ti, podobnie z procesorem... Pamiętaj że nazewnictwo układów stacjonarnych i mobilnych są podobne, ale diametralnie się różnią pod względem wydajności.
Wiem wiem :/ Ale dla porównania The Crew (wiem że wroga gra :D) Działa idealnie na średnio-wysokich sims 4 na ultra i wiele gier nie sprawia problemu i najcześciej na średnie-ultra :) A tu nawet ustawień grafiki zmienić nie mogę :/
Hmm... Nie wiem, ogólnie rzecz biorąc to i tak to powinno jakoś ruszyć, no na pewno nie powinno być blokady ustawień, dziwne to jest :P
P.S. The Crew nie wroga gra, dla wielu pewnie była zamiennikiem NFSa na koniec 2014 roku :) jest nawet o niej temat na forum.
1. puść gaz xd A tak na serio, nie mam pojęcia, nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie.
2. Też odsyłam do bardziej doświadczonych.
3. Taki jest po prostu model jazdy, handluj z tym.
4. Jak Ci klawiatura działa jako sterowanie to czemu narzekasz że coś innego Ci sie wyświetla? xD
5. Pewnie sprawka jakiegoś buga, ale możliwe że to coś innego. Zgadnij jaka jest moja odpowiedź.
6. Specyfikacje kompa nie należą do szczytowych po prostu.
co do 2, ustawienia niskie a maksymalne wygladaja po prostu bardzo podobnie, przynajmniej u mnie, a o jaki filtr ci chodzi to nwm
To wygląda tak jak na ss podesłałem a to co mnie zdziwiło to że pomiędzy zmianą ustawień nie ma nawet chwili ładowania i serio różnicy nie zauważam żadnej a nie jest tak ładnie jak np na jakimś filmie na yt :/