No to panowie - zakładamy firmę:D Będziemy mechanikami, którzy ulepszają swoje samochody do rajdów, w których uczestniczą:P Dodatkowo będziemy dorabiać jako informatycy xD
no będziecie naszymi mechanikami xD
Większość z was ciągle żyje piaskownicą... np. zakładamy warsztat, i będziemy tuningować i zarabiać tysiące. Nie da się.
Większość z nas niedługo pozakłada rodziny, np. ja. Nie będę miał czasu na głupoty, na jakiś tuning. Owszem, jak założę własny warsztat, otworze też od razu mały warsztat tuningowy obok. Większość z was ma po 13 - 14 lat. Ja w waszym wieku mówiłem identycznie. Teraz jest inaczej. To co zarobie, wywalę na paliwo, na utrzymanie domu, prąd, woda itp. za resztę kasy trzeba żyć. Na końcu zostaje ci 200 na buty. :)
Ja będę księdzem jak mój ojciec.
A tak na poważnie to od 8 roku życia gram w piłkę, kadra, klub ekstraklasowy(teraz spadek - Piast Gliwice), po awansie pewnie walka o Młodą Ekstraklasę, zapowiedzi dobre to pewnie pójdę w tym kierunku.
Do tego na pewno studia, pewnie dziennikarskie :P
No Sudri szacun macie 3 miejsce :P
Jak do tej pory uczęszczam do liceum o profilu mat-inf,jednak sądzę że stoją przyszłość będę raczej wiązał z matmą.Po maturze jakieś studia być może ekonomiczne.Mam też drugi wariant zostania nauczycielem od matematyki
Edit. W wieku 14 lat myślałem że pójdę do liceum właśnie na profil mat-inf lecz później po szkołach(już po uniwerku) to po prostu zagram w lotto w wygram, niestety realia są inne;/