Dziś kupiłem NFSa przy uruchamianiu gra nie chce wejść w tryb pełnoekranowy, przełącza się pomiędzy trybem pełnoekranowym a w oknie. Nie pomagają zmiany rozdzielczości nawet w najniższej cały czas była praca w oknie, jestem po 2 krotnej reinstalacji gry na 2 różnych dyskach, sterowniki zaaktualizowane do najnowszych.
Mój sprzęt to laptop Lenovo Y50-70, z geforcem gtx960m, i5, oraz 12GB ramu.
Przekopałem cały internet i nie mogłem nigdzie znaleźć rozwiązania, czy ktoś może mi pomóc??
A jakie programy masz uruchomione w tle? Czasami zawadza jakiś program, np. Team Viewer.
Polecam zainstalować program bordeless gaming. Prosty w użyciu i od razu zapodaje gre na fullscreen. Miałem ten sam problem co Ty i inaczej nie potrafiłem go rozwiązać.
Dzięki za pomoc, ten program rozwiązał sprawę :)
Podłączę się pod temat, też posiadam w/w laptopa i to chyba na wszystkich na działa, programu jeszcze nie sprawdzałem ale za to w ustawieniach sterowania mam pada na rysunku jak to poprzestawiać żeby działało normalnie?? I czy już ktoś rozwiązał ten problem z ekranem bez programów??
Lewy Alt + Enter nie działa?
Oczywiście, to była pierwsza rzecz jaką zrobiłem, chyba wszystkie lenovo tak mają. Na to przynajmniej to wygląda