Witam was. Posiadam Windowsa Xp Pro lecz z dodatkiem Service Pack 1, gdyż oddałem komputer do naprawy i koleś który mi go naprawiał zainstalował mi właśnie tą starszą wersję. Poszukuje teraz Antywirusa który będzie mi działał na tym Windowsie. Szukałem już na googlach itd. lecz niczego nie znalazłem (Przy instalacji było napisane, że wymagany dodatek SP2) No i zostałem teraz bez antywirusa...
Więc proszę was o pomoc, może ktoś z was zna takiego Antywirusa który działał by mi na SP1.
A nie możesz ściągnac nowego Service Pack???
Chyba nie da się ściągnąć samego Service Pack'a. Bo to wtedy Windowsa z tym SP musisz mieć i trzeba instalować od nowa Winka.
Oczywiście, żę się da. Jak masz aktualizacje automatyczne to z tego co się orientuje możę zainstalować się nowszy, a jak nie to popatrz na strone Micro$oftu.
G Data NotebookSecurity 2010 - najbardziej stabilny i dobry program.
Ja go mam i od 2 lat nie mam problemów z moim komputerem, chyba tylko raz musiałem go restartować ale z winy programu a nie wirusa czy gry. No i co ciekawe sprawdza nawet filmiki na youtube ten filmik przed ich włączeniem.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
To wpisujesz w google np. service pack 3 Win XP i Ci wyskoczy. Pobierasz i instalujesz bez potrzeby włączania aktualizacji automatycznych.
Ok spróbuje zainstalować tego SP3, bo miałem wykupioną licencję na Kasperskiego... :D
Kiedyś był w regulaminie punkt, że nie pomagamy piratom? :P
Kasperski jest beznadziejny. Miałem go 3 dni. Czwartego musiałem robić formata.
Ja polecam Avasta. Mam go bardzo długo i doskonale się sprawdza. Poza tym jest dość darmowy:D
Dziękuje wam za pomoc!!! Dodatek zainstalowałem. :D A teraz proszę o zamknięcie tematu :)
jeśli jeszcze można ja polecam Microsoft Security Essentials jest nie zawodny i w dodatku darmowy jak ma się oryginalnego windowsa,od razy wykryje jak się ściągnie wirusa i bardzo szczegółowo skanuje komputer
Z NFSzone od września 27 2010 14:45:24