Witajcie szanowni panowie/panie :D
Czy graliście już w nową produkcję Blizzarda Overwatch? Jak wasze wrażenia, jakie jest wasze zdanie na temat tej gry?
W takim razie ja podzielę się swoją opinią.
Według mnie gra miażdży, gameplayem, mapami, różnorodnością bohaterów i ich skilli. Uważam że gra jest warta każdego grosza, i zanim mnie zgnoicie - nie trzeba kupować wersji origins za 210 zł - jest normalna wersja (piszę to, bo spotkałem się ze zdaniem że nie warto 210zł) kosztująca 40 złotych mniej.
No i przedewszystkim - community. Jeszcze (o dziwo!) nikt nie uprawiał seksu z moją mamą/wyrwał jej kręgosłupa. Co do balansu to niektórzy przeginają, jak na zaczynającą grę jest naprawdę zbalansowana. Wiadomo że "statyczny" (;D) Bastion jest bardzo mocny, czy taki Hanzo ze smokiem też, ale wierzcie mi że z tym się da grać i wygrywać. Trzeba po prostu umieć ;)
Daję tej grze 10/10 bez wahania :D
P.S. Zamieściłem ankietę, możecie oddawać swoje głosy :D
Nie grałem w betę, więc w sumie nie powinienem się wypowiadać, aczkolwiek powiem, że komiksowa grafika i FPS to coś co do mnie nie trafia, i te wszelakie postacie i bohaterowie, no nic, jak komuś to odpowiada to dobrze, ważne żeby się ludziom podobało. Skoro powiadasz że jest dobry balans rozgrywki to bardzo dobrze świadczy, no jak wspominałem, liczy się przyjemność i grywalność. Także ode mnie to tyle, z racji że nie grałem, nie oddaję głosu w ankiecie.