Witam, otoz mam tski problem. Mieszkam w Szwecji mam origin po polsku ale gdy wybieram jezyk przed pobraniem nfs to nie ma tam polskiego. Po instalacji nfs w wlasciwosciach gry tez go nie ma
. Jak rozwiazac ten problem? Bardzo prosze o pomoc.
Pozdrawiam
// Milex1977
Poprawiona nazwa tematu
Wygląda na to, że jest regionalizacja. Gry najczęściej są multilanguage, ale czasami na Origin jest podział wersji językowych. Tak było z Undercoverem. Nie był on widoczny na pierwszy rzut oka, bo w danym sklepie była dostępna tylko jedna wersja językowa, ale np. podczepiając grę płytową mieliśmy wybór między trzema różnymi wersjami językowymi. Język polski Origina to odrębna sprawa. W jakiej walucie kupowałeś grę?
Gra to wersja trial, a kupilem ja osobno w innym sklepie. Okej teraz we wlasciwosciach gry jest do wyboru jezyk polski ale gdy go wybiore to pomimo tego w grze jest angielski.. Pozostale liczyc na aktualizacje czy co? Chyba ze moglbys w mojej sprawie zadzwonic do EA Polska? Tu podaje nr: +48 22 39 70 840
Z gory dziekuje za pomoc.
Ty wyzyskiwaczu jeden, czemu sam nie zadzwonisz? ;/
Haha, bo nie mam z czego zadzwonic.. Mam tel na karte co mozna w Szwecji dzwonic tylko.
To zadzwoń sobie do EA Szwecja, jak oni nie będą mieć nic do powiedzenia, to nasi tym bardziej ;).
Skontaktuj się z supportem, napisz to wszystko, co przedstawiles tutaj, zazwyczaj działa i ludzie dostają nowy klucz z polską wersja.
Powinna być opcja, żeby to oni zadzwonili do Ciebie - ja zawsze z niej korzystam, bo i tak polska pomoc techniczna znajduje się w Irlandii i stamtąd dzwonią.
Do zamkniecia. Musialem kupic wersje cyfrowa z Polski zeby jezyk byl Polski, gra jest podzielona na regiony.