Nie wiedziałem w którym dziale zamieścić ten temat, także pisze go tutaj, najwyżej moderator przesunie.
Często wracam do oglądania trailerów gier z którymi w pewien sposób jestem zżyty. Tak jest w przypadku serii NFS, gdzie już jako 7 latek grywałem w Undergroundy.
Z chęcia powracam do roku 2010, kiedy światło dzienne ujrzał nowy Need for Speed Hot Pursuit od Criterion Games. Dlatego też oglądam różnorakie trailery związane z tą grą, zwłaszcza pierwszy trailer ukazany na E3. Jak dla mnie, ten trailer ma najlepszy klimacik spośród NFS'ow zaprezentowanych od czasów HP2 oraz UG/UG2 i mimo że minęło 5 lat to dalej mam dreszcze jak go oglądam.
(Niestety z telefonu nie wiem dlaczego ale nie mogę skopiować linku z YouTube, także na komputerze to zedytuje).
A Wasz ulubiony trailer? Chwalcie się, piszcie dlaczego :D
NFS '15 :D Powrót do starszych czasów, do tych fajnych klimacików ^^
Dla mnie najlepsze trailery to trailer NFS'15 z Gamescomu a także większość trailerów NFSa The Runa :)
Radzio, mnie to ciary przechodzą tylko przy NFS '15 :D To tak jak rozmawiać z geniuszem w cztery oczy. Za to w ogóle się nie zgadzam z trailerem The Run, w ogóle mi się nie podoba.
Ten z NFS'15 co podal Radzio to mistrz. Przy tym to dopiero mam ciary.
Hola hola hola... czyżbym miał wrażenie że zapomnieliście o klasyce gatunku? Jak tak to zarzucam pogotowie contentowe :p
[movie=youtube]8GVTHaadL9I[/movie]
NFS MW mimo swojego wieku nadal powoduje u mnie ciary na plecach. Ten klimat, te pościgi, ta fabuła. No po prostu banan sam na twarzy rośnie :D Eh, te sentymenty...
A teraz troszke z innej beczki
[movie=youtube]WWiTSTnfwv0[/movie]
Trailer UG jest w niektórych miejscach aż za bardzo przegięty, ale pokazuje dobitnie jak można radykalnie przebudować auto :) Również mam sentyment do tej gry, co zresztą było i jest widać po pracach na sr xD
Ten z Underground jest aż straszny - dzisiaj to puszczaliby go po 22:00 :D
Jednym moich z ulubionych jest
[movie=youtube]VkU0kNvihjo[/movie]
Inv - a tego z UG2 by puszczali w telewizji śniadaniowej? XD
Moje ulubione:
[movie=youtube]FCExpw9rN-M[/movie]
[movie=youtube]Owzz2atTCW4[/movie]
[movie=youtube]cm8f-TvxJR0[/movie]