Cześć właśnie nie dawno zobaczyłem krótki filmik na Youtube który pokazuje Forze Horizon 3
[movie=youtube]6TWaSnf0AvU[/movie]
Gra może być prawdopodobne zaprezentowana już 25 lutego na konferencji Microsoftu.
Poprawiłem link filmiku
/Inventer89
Nie powiedziałbym, że to na 100% fake. FH3 to pewniak, zapowiedź coraz bliżej więc... trzeba czekać :P Czas pokaże :)
Zobaczymy...
Gra ta po prostu powie mi xbox czy ps4 :P
Nie masz rywala dla Forz Horizon na PlayStation :)
Właśnie :P Ale rozumiem Kajzera, popatrzy, zobaczy czy będzie dobra i zdecyduje :D
Nie offtopuj!
/Radzio
Niemniej jestem bardzo ciekawy, gdzie zostanie osadzona akcja tejże gry, po Kolorado w FH1 bardzo mnie zaskoczyło to, że dwójka jest osadzona na południu Europy, naprawdę nie mam pojęcia gdzie może się teraz trzecia część odbywać :)
Stawiam na Azję/Australię :D A jeśli już mają zaszaleć to Afryka.
Stawiałbym na Australię - świetne widoki, jest co zwiedzać. Azja nie pasuje mi za bardzo do klimatów Horizon. Po prostu nie.
Horizon ma swój mały klimat.
Zero miast, tylko malownicze góry i drogi, autostrady
Jak w NFSach tych gorszego sortu.
Jeżeli FH3 będzie miało miasto like tokyo, i gęste uliczki itd
NFS 2015 vs The Crew Wild Run vs Forza Horizon 3
Australia to doskonały pomysł, ale mogą może iść do... Kanady? Brazylii?
W Brazylii raczej nie znajdziesz "nie ciasnych" uliczek, chyba że chcesz się ścigać po puszczy Amazońskiej xD.
Wg. mnie fajnie by było jak by poszli właśnie w ten deseń, tj. miasto, ulice, tłok itp. Była by to w pewnym sensie odskocznia od reszty części w serii :)
W FH2 są miasta, co prawda małe i zabytkowe ale są :)
Ale nie są to miasta duże jak Tokyo. Małe mieścinki, by mieć co zwiedzać. W Horizonach dotychczas chodziło o piękne widoki, szerokie drogi i beztroską podróż. Australia nadaje się niemalże idealnie.
w dupie byliscie gowno widzieliscie xd nie no zartuje, ale polskie drogi by pasowaly, by sie na wies pojechalo, kartofli pozbieralo a nie tylko te opuszczone auta ;D
Haha :D ja tak na poważnie nie wyobrażam sobie polskich realiów w Forzach :P ale byłoby śmiesznie, nie ma co :D
Jak na moje to będzie na 100% Australia. Same krzewy przy drodze, słońca od cholery i ciut ciut i proste jak strzała drogi. Już widzę takich Lucków co się wożą w tysiąckonnych Suprach i fruwają z buksującymi kołami na piątce xD
Mada m2
Australia to doskonały pomysł, mada ma racje co do krzewów.
Kraj do góry nogami? xD Japonia byłaby lepsza - tandemy, Touge, czego chcieć więcej? <333
Truskawek, tokyo, zatłoczone miasto w forzie nie przyjeło by się, i dobrze.
A co do kraju do góry nogami - była by fizyka The Crew i Rivalsa XDD