Juz sie mecze z tym chyba godzine. Chodzi o to, ze przy 100% instalacja sie zatrzymuje i chyba probuje skopiowac plik speed2.exe ale za nic nie umie tego zrobic. Jakies pomysly?
// Milex1977
Zmiana nazwy tematu
Jaki sprzęt, system, skąd wyczarowałeś grę?
Pentium dual core cpu 2.30 ghz, 2 gb ram, windows 7, gra wyczarowana ze sklepu
probowalem duuuzo razy, i gowno
Wyłącz aplikacje działające w tle, spotkałem się kiedyś z problemem u jakiegoś znajomego, że gra nie chciała się instalować jak coś tam zamontowane było w deamon toolsie. Trochę błądzenie po ciemku, ale może pomoże, na pc o takiej konfiguracji Underground z oryginalne płytki powinien bez problemów działać.
Spróbuj wyłączyć antywirusa, ewentualnie sprawdź na drugim komputerze.
na 2 kompie mam normalnie zainstalowane, tylko ze teraz jestem na laptopie a chce sobie w cos pograc
Probowalem tego co mi doradziliscie, i nic nie podzialalo.
@EDIT: Udalo mi sie doinstalowac plik speed2.exe, lecz teraz jest inny problem. Gdy wlaczam gre wszystko jest ok, jest logo THX ale po tym logo mam czarny ekran i myszke na srodku ekranu, ktora nie moge ruszyc. Gre instalowalem z minimalna iloscia plikow.
Może przeczyść płyte, stacje dysków i zrób reinstall, chyba, że nie chce ci się z tym babrać. ;D pokombinuj z patchami może.
Dobra sprobuje, a jesli chodzi o to jak doinstalowalem plik speed2.exe, to po prostu zakonczylem instalacje i pobralem speed2.exe z neta i wrzucilem do folderu.
no wlasnie mialem pisac by pobrac speed2.exe xD
Zainstalowalem patcha 1.2 EU i pojawia sie teraz logo EA, THX pojawia sie intro z Rachel i potem znowu czarny ekran
Zrób pełną instalację. Wtedy gra nie musi doczytywać plików z płyty podczas gry. No i możesz użyć pliku NO-CD, żeby w ogóle nie potrzebować płyty.
tylko przy pelnej instalce tez jest problem xd mianowicie taki ze instalacja staje w 89% i nie umie zainstalowac sdat.viv
Edit:
MAM ROZWIAZANIE! Pobralem z waszego downloadu plik z usunieciem intro przed gra i normalnie sie wszystko wlaczylo!
Dzieki wszystkim za pomoc!
// Inventer89
Edytujemy, a nie dodajemy post pod postem
Czyli nie przekopiował się plik z intrem Bayview. Ciekawa sytuacja, ale dobrze że gra już śmiga :)