Nie przypadła mi do gustu nowa V3 nie podoba mi się :( . Więc postanowiłem odejść. Rzadko w ogóle tu zaglądam :f a najbardziej nie podobają mi się te podłużne obrazki na górze strony i panel usera ;) .
Narka :P
Hahahahahhahahaha
by domi : Otrzymałeś Ostrzeżenie, co to ma znaczyć?
de_ace głupi jesteś ? Śmiać się to możemy z ciebie. Ale pomijając go, żegnaj:(
a może kultury trochę? illusion
Nie wiem jak was, mnie śmieszy to, że ktoś pisze, że odchodzi bo mu się lay nie podoba ; )
Pomijając fakt że obecny jest 10x lepszy od poprzedniego bo bardziej funkcjonalny to ja również dołączam się do wypowiedzi de_ace "hahahha" A jeśli ktoś odchodzi bo strona zmieniła wygląd, to tak naprawdę wgl nie obchodził go klimat jaki tutaj panuje. Więc pożegnać go mogę. BAJ-BAJ!
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Tutaj najwidoczniej domi jest do mnie uprzedzony, a Viper? Chciał się podlizać, szkoda że nie ma komu ; ) Cała sytuacja jest co najmniej śmieszna, stąd ta reakcja. Sebek, nie zapomnij dać sobie ostrzeżenia ^^
Tylko, że funfel i tak tu ostatnio nie zaglądał, więc odczucie to ogromne nie będzie. Cóż, i tak szkoda, że tracimy kolejnego usera, ale wszystkim się nie dogodzi. Baj.
Cheater skoro ktoś odchodzi z byle jakich powodów to i tak nie można na niego przeklinać !
3maj się. Myślę , że wrócisz. ;]
ale de_ace dobrze napisał.. odejście z powodu laya ? heh. No bywa. Trzymaj się jeszcze raz . ;]
PSN: benek8
Origin: benek8