Z Redakcji dobrowolnie odchodzi skay z powodu konfilktu z domim.
Nie rozumiem czemi ci dwaj nie potrafią się dogadać ale to nie moja sprawa.
Skay przedstawił mi na gg jak sprawa się ma i powiedział że odchodzi a w jego miejsce mam przyjąć VilD'a więc tak też zrobię. Dzięki ci ziomek za pomoc i mam nadzieję że będziesz nas chociaż przelotnie odwiedzał :)
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Użytkownik: VilD przejmuje moje obowiązki.
Myślałem że nowy Portal, przyniesie zmiany i nowych ludzi, A tu co? Przykro mi no, ale z lekka zawiodłem się Chciałem żeby było fajnie, miło i wgl. Ale no cóż. Pewnie wielu z was, moja nie obecność, ulży. Róbcie dalej to co robiliście, bo idzie wam to dobrze - Wszystkim.
VilD - Nie znam cię przyjacielu, za cholerę cię nie znam ale bez zastanawiania się napisałem Sebie: " VilD przejmuje moje obowiązki " Wybrałem cię może dla tego, ze nie należysz do Grupy osób które mi się nie podobają, acz kolwiek walczysz sam. :) tak trzymaj, powodzenia. :)
Sudri - Graba i do usłyszenia na forum, w obojętnie jakim dziale.
No bo szkoda że nie potrafi fury tygodnia zmienić jak mu pisałem.
Tanie Projektowanie stron !!
GG: 7450843
Potrafił potrafił - Kwestia wyczucia czasu i pośpiechu.
A no Graba, przynajmniej kurcze było ciekawie :( Trzymał się swojego zdania. A teraz to już będzie wiało nudą, że ja pierdziele...
Towarzyszu Mingov ! Co wy odp****e ?? :P Czy wy nie znacie pokojowych negocjacji? Konsensusu ? JA uważam, ze rozmową można załatwić wszystko, tylko niech ona będzie szczera, z kulturą. :P nie ma sytuacji nie do rozwiązania ! :P i nie bądźcie taka c*pa MIngov i nie rozklejajcie się ! xD
To mówi Ci Twój Camrat od Vodki Tawariszcz Bamov !
DKC - Zbyt szybcy by żyć, za młodzi by umrzeć.
Smutno mi będzie , gdy pilnowanie porządku to tylko jedynie wlepianie ostrzeżeń i bezpodstawne osądzenia.Skay - mimo tego , iż nie był tutaj długo , potrafił zachować porządek(czasami nerwy puszczały) , ale jak to wiadomo prawdziwy admin musi mieć też trochę pogardy i potępienia wśród tych , którzy nie stosują się do wytyczonych punktów regulaminu.Jak to powiedział nasz stary kumpel McCrea ,,That's all folks" ;] Ave
Ja myślałem że nowa strona to nowi ludzie itd.a jednak znajomości górą!:(
Z NFSzone od września 27 2010 14:45:24
W takim razie żegnaj... :( Odwiedzaj nas czsem i zobacz jak się strona rozwija... :D
No widzisz Sudri jak to jest - Trochę my powojowali i czas się rozstać, trochę to nie sprawiedliwe, no ale co zrobisz. Miałem dość po prostu i cześć.
BomoV - Ty szatanie TY! xD Ja odchodzę, a Ty przychodzisz? ja kto jest możliwe?! :D tz. nie odchodzę, skończyłem adminować, bo mnie to wkurzało. Ludzie z redakcji mi nie odp. :D
Odwiedzać was będę... :)
Głupio wyszło, trochę też z mojej winy, bo wtedy nie zareagowałem, tak jak powinienem i tak jak niektórzy ode mnie oczekiwali. Powinienem uspokoić lub próbować zakończyć spór.
Nie mniej jednak mam nadzieję, że nie zraziłeś się do nas i będziesz dalej się udzielał :)
No na niektórych tutaj się lekko zraziłem, szlak mnie trafił i tak jakoś... a ja nie mogę pracować w stresie i syfie. ;) Więc postanowiłem to olać i zostać kimś, wolnym.
Ej no nie przesadzajmy, wszystko rozumiem, ale admin twardy powinien być! :)
Szkoda, że tak porządna i myśląca osoba odeszła z redakcji. Dziękuję za posadę, ale jeżeli domi lub Seba znajdą kogoś innego to nie będę miał nic przeciwko. Tak czy tak bardzo się cieszę, że pamiętałeś o takim kmiocie jak ja i obdarzyłeś mnie swoją rangą. Bardzo szlachetne no i.. Pozdrawiam i nie odchodź tylko zostań z nami i w miarę możliwości się udzielaj :)
Nie znajdą, nie znajdą oto już się nie bój. :) Nie ma za co, działaj kolego. :) Pozdrawiam.
no skay szkoda że odchodzisz twarde stanowisko to podstaw admina no i jeszcze asertywność co dziś już jest rzadkością nara i zaglądaj tu czasem;]
Chwila chwila... "MING"? O_O
I proszę mi "nie zakaszać" mojego Ave -.-
Ave, ja.
Sudri - Dawno temu, nie mów. ;>
To teraz Cie pałko kojarzę! ;D
A biada nie kojarzysz. :D
Ja wiedziałem o tym od dawna, że to Ming :) Nasz stary kolega z nfsz, dla tego jechałem.