Siemka ! Jestem Enkei (niektórzy mnie kojarzą z pewnej strony. ;)) Moje właściwe imię to Piotrek w październiku kończe 14 lat. Mieszkam na obrzeżach Krakowa. Moje zainteresowania to samochody i oczywiście seria NFS. Mam nadzieje że mnie polubicie ;).
Witaj, przeczytaj regulamin i będzie ok. :)
Mam nadzieję, że dasz się polubić :) Witaj!
Siema ; ] Fajne jak dalej codziennie bedzie nowy user z konkurencyjnej strony :D
Czy Ty jesteś jednym z tych userów nfs.pl którym wysłałem zapro na naszą stronę haha? To dzięki mnie macie tylu user'ow od konkurencji bo ja im spam na pw robie xd
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Demi zaprasza userów z konkurencyjnej strony... TY TEŻ BĄDŹ BOHATEREM NA SWOJEJ STRONIE!
Heh, siemanko, bądż grzeczny i nie bałagań. :)
PS Jesteś starszy ode mnie o jeden miesiąc. ;d
Witaj. Mam nadzieję, że będziesz aktywnie się udzielał. :P
A ja też się przywitam ze wszystkimi, ja jestem Darek, w lutum 15, NFS to moja pasja, i dzięki Demi za zapro na NFS.pl, bo tu jest lepiej :)
No to witamy kolejnego nowego użytkownika ; )))
Siemka PTR. To śmieszne ja dzisiaj miałem ci wysłać zaproszenie na tą stronę XD. Przeczytaj regulamin i baw się dobrze ;).
hah...na NFS.pl aż taka bryndza ? siema
PTR też dostał ode mnie PW jak widać hehe. No nfs.pl upada, nuda, news raz na miesiąc lub gorzej, administracja chyba ciągle śpi.
Witam jeszcze raz : )
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Witaj PTR i mam nadzieję, że zagościsz tu na dłużej. :P btw, powtarzam się już...
Elo. Rozgośćcie się. Miłej zabawy,
PS. Wbijam na nfs.pl zobaczyć czy na prawdę takie pier[CIACH]mento tam.
// Edit DeeW; Opanuj się...