Witam wszystkich milosnikow 'ścigalek'!
Na imie mam Przemek, mam 31lat, zonaty i dzieciaty, prowadze wlasna firme.
Od 10 lat biore czynny udzial w ligach simracingowych. Od lat 5 scigam sie glownie na platformie rFactor. Przez te kilka latek oblatalem chyba wszystkie mozliwe serie wyscigowe, a szczegolnie do gustu przypadla mi seria FIA GT1 i wlasnie dzieki niej postanowilem skosztowac, jak to sie u nas w swiecie simracerow utarlo 'arcadowego' NFS'a, w wydaniu Shift2 Unleashed. W prawdzie do prawdziwej symulacji, to jeszcze duzo tej gierce brakuje, ale fakt jest taki, ze calkiem przyjemnie mozna spedzic przy niej czas i to jest najwazniejsze.
Pozdrawiam wszystkich!
Stare,chińskie przysłowie mówi: "Gdy nie wiesz co powiedzieć, powiedz stare chińskie przysłowie."
Witam:) Nie dość że imiennik, to jeszcze starszy ode mnie, a myślałem, że to ja zostanę "dziadzią NFSzone" z wiekiem 22 lat :) Mam nadzieję że będziesz się udzielał w SB i na forum :)
I jeszcze tylko pytanko: jeśli nie jest tajemnicą branża twojej firmy :)
Prowadze firme z branzy budowlanej, a dokladniej handluje materialami budowlanymi. :)
Stare,chińskie przysłowie mówi: "Gdy nie wiesz co powiedzieć, powiedz stare chińskie przysłowie."
to teraz zaczyna się sezon :)
Witamy, witamy :) Inwerter, dziadzią NFSZone to ja mogłem zostać, bo jestem znaczy byłem :D tu najstarszy (27L) a tu widzę, ze nowy kolega jest ode mnie starszy :D no ale nie o to chodzi, witam nowego członka naszej rodzinki :)
Cytat
sebastianek napisał(a):
dziadzią NFSZone to ja mogłem zostać, bo jestem znaczy byłem :D tu najstarszy (27L)
Zostales znienacka zdetronizowany :D. Mnie to juz ciezko bedzie zwalic z dziadkowego tronu, ale poczekamy zobaczymy. :)
Cieszę się, że dołączają do nas ludzie doświadczeni :) Widzę kolega ma podobne zainteresowania do moich - ligi sim, ja aktualnie jestem niestety zajęty intensywnymi przygotowaniami do maturki, ale jeszcze 2 miesiące i później ponad 120 dni wolnego :D więc możliwe, że się spotkamy na torze, choć przyznam, że osobiście bardziej preferuję WTCC/BTCC/ETCC w rFactorze, czy Super GT w GT5. W FIA GT1 jeszcze nie miałem okazji jeździć.
Witam w imieniu całej administracji i życzę miłego pobytu w naszej "Strefie" :)
Siema! Bardzo się ciesze, że na naszą stronę dochodzi kolejny użytkownik. Widząc ile masz lat od razu wiadomo, że kłopotu z tobą nie będzie. Mamy nadzieję, że nie uciekniesz od nas :D Będzie fajnie zobaczysz :D Aaaa. No a ja dalej prawie najmłodszy. Nie mogłeś napisać 11 lat? :P
PSN: benek8
Origin: benek8
O witaj:)
Cieszę się bardzo że przybył kolejny użytkownik w wieku +20lat,a mówią że starsi ludzie nie pykają w NFS'y
Pozdrawiam Cię!
Z NFSzone od września 27 2010 14:45:24
Siema! No... Jak ładnie. To zaszczyt. I w ogóle... Yyy... Bądź u nas długo i szczęśliwie.
Witam, zycze owocnej przyszlosci na tej stronie ;)
Kurde ! 21 lat różnicy między nami. Witaj ! Mam nadzieję, że będziesz wchodził regularnie na stronkę. Przeczytałeś regula ?
ehh Kuba. Zabłysnąc regulaminem chciałeś ?
I tak wgl. to witaj i zagość na dłuzej ; )
no siemka, siemka kolejny użytkownik ;)
Witam i liczę, że będziesz się udzielał. :)
No Pan już nie taki młody jest a ja prawie najmłodszy :) Witaj i mam nadzieję że będziesz dobrym użytkownikiem.