Oto ja :) Prześmiewca, naczelny krytyk, ale i przez wielu nazywany niepoprawnym geniuszem. Od 8 roku gram w piłkę nożna. Aktualnie Piast Gliwice, uczę się w Liceum Ogólnokształcącym w Gliwicach na profilu dziennikarsko-prawniczym. A tym chorym wirtualnym świecie jestem od gówniarza, gdzie jako 9 latek uczyłem się html, a jako 10 latek pisałem pierwsze newsy, artykuły i uczyłem się "warsztatu" od starszych kolegów z redakcji czy to prasowej czy na portalu. Wtedy internet jeszcze raczkował i mogłem złapać wieleee doświadczenia :) Szczerze powiem, że ludzie, z którymi współpracowałem nauczyli mnie o wiele więcej niż szkoła, co wiele mi ułatwiło :P Wieloletni redaktor m.in strefarpg.pl, gram.pl, gry.wp.pl, nfszone itp, parę scenariuszy na moim koncie, korekta i moderator gier, tester, "evenciarz"(czyt. jazda po krajach i uczęszczanie na eventy + pisanie relacji). Nie chce mi się wszystkiego opisywać, bo Ci co mnie znają wiedzą, że jak mam coś zrobić to zrobię to najlepiej i najszybciej jak umiem, ale jestem tak jestem strasznie leniwy ;p I może mało skromny hmm... według mnie, jak już tez kiedyś wspominałem(zacytuję samego siebie, o tak - kocham to :D): "bo jeżeli kur... ktokolwiek coś osiągnął to powinien wykrzyczeć to całemu światu, mając w dupie to co sądzą o tym zazdrosne dzieciaki, które jedyne co osiągnęły to 100 znajomych na naszej-klasie. I nie mów mi, że robisz to dla "samospełnienia", a nie dla poklasku, od tego jest masturbacja."
Dziękuje i pozdrawiam :P
Ave, Dobry Wujcio.
PS. Ci co byli na portalu wiedzą co do niego wniosłem i ile tu pracowałem. Inni niech się dowiedzą :P
Hehe, '' po co dawać warny, jak można dac bana ^^ '' :)
Widzę że po trochu stary zespół się zbiera na nowo.
Miło że jesteś.Na pewno wielu ludzi dojrzeje na tej stronie przy Twojej obecności.
Ale nie będę tu się rozczulał:D
Dobrze że jesteś
No ja jeszcze Cię mało znam, ale myślę że się bardziej poznamy :d Też już od 9 roku życia uczę się html ; )
Hmmm... Rzeczywiście jesteś mało skromny. :P Ale może to dobrze, bo "gdyby każdy człowiek był ideałem, świat stałby się nudny". Widzę, iż mimo tego, że wyglądasz na poważnego dziennikarza, to "masz jaja" jak (chyba) każdy tutaj. :) I myślę, że zostaniesz tu, na nfszone, na dłuuuugi okres.
Z racji tego że cie znam, nie dziwi mnie fakt że się tu zarejestrowałeś ;) peace !
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Siema... Nudno raczej Tu z Tobą nie będzie... Pamiętasz Mnie w ogóle?
Siema :) Będzie z kim pogadać :)
PSN: benek8
Origin: benek8
Grunt to nie kozaczyć i nie wywyższać się ;)
Tylko po co? :) hyhy :) Przypominasz mi kogoś, tak samo się wywyższał. ;)
Czytaj uważnie to co napisałem, a w szczególności cytat ;) Zauważ, że często pisałem "itp, itd", więc oszczędziłem Ci palpitacji serca i nie wypisywałem wszystkiego, w dodatku bez szczegółów ;) Wtedy dopiero bym się wywyższał ;)
Opisuje coś czego dokonałem, ktoś mi tego zabroni?
Polecam:
"bo jeżeli kur... ktokolwiek coś osiągnął to powinien wykrzyczeć to całemu światu, mając w dupie to co sądzą o tym zazdrosne dzieciaki, które jedyne co osiągnęły to 100 znajomych na naszej-klasie. I nie mów mi, że robisz to dla "samospełnienia", a nie dla poklasku, od tego jest masturbacja."
Yyy... skay... Chyba przypomina ci to samego siebie. :P