Nie wiem jak żeś to zrobił, ale
<Babciu! To je zajebiste!>
Czyli fajne? :D
Kolorki zgodne z kolorami poszczególnych ścieżek rozgrywki :)
Ci co chcą mogą podać rozdzielczość, a ja mogę wysłać im gotowe na PW bez znaku wodnego :)
Hiro jaka rozdzielczość? :)
Kajzer o 17.00 lub później powinienem wysłać :)
Nie trudno coś takiego zrobić, ale plusiki za pomysł :) W jakim programie pracujesz? ;)
GIMP. To było easy, wystarczyło poprowadzić ścieżki wzdłuż krawędzi postaci, skopiować, powiększyć, połączyć i wypełnić kolorem pobranym z kilku obrazków z fanpage'a NFSa :D
No i dzięki Radzio za poprawienie posta i rozwiązanie problemu :D
Tak się zastanawiam, jak by ten wzór wyglądałby na koszulce :)
Szczerze Gregory ? Jakbyś miał taką koszulkę z dobrego materiału i z dobrym nadrukiem kupiłbym nawet za stówe :)
To znaczy mogę podesłać wzór z tego i w edytorze koszulek na cupsellu można by to jakoś ułożyć i zamówić za wiele mniej niż stówę :) choć nie wiem jak z jakością, nigdy nie miałem w ręce koszulek z cupsella (choć i tak mają oczywiście koszulki innych firm, nie własne, oni chyba tylko drukują)
Powiem tak - wygląda strasznie xd
Ok, tak tylko pokazałem. Dopiero zagłebiam się w GIMPa :)
Edit: to koło czerwone podświetlające miało być elipsą - lepiej to by wyglądało, ale przenosząc z 1440x900 do 1920x1080 zapomniałem przeskalować warstwę z tym kołem ;/ może jutro poprawię, dziś już do kompa nie siadam :)
I jutro też nie poprawię, bo wyjeżdżam ;/
Oto zapowiadane prze ze mnie logotypy. I nie są one fan-artami, tak jak sugeruje nazwa tematu, ale uznałem, że nie ma sensu zakładać nowego tematu dla tych kilku obrazków. Oto one:
Amet - American Tuning
Japaz
I najlepsze wg mnie - Titan Engine
Patrz - Edit2
Oprócz tych stworzyłem jeszcze kilka, ale składają się z praktycznie nieprzerobionego tekstu lub zbyt nawiązują do prawdziwych firm. Ogólnie planuję zrobić obiekt 3D Toyoty GT86 i umieścić na nim te i inne loga. Póki co obiekt jest nadal w bardzo wczesnym stadium rozwoju :P.
Oceniajcie i powiedzcie, czy fajne to to czy też nie :)
Edit1: teraz widzę że silnik w Titan Engine jest spikselizowany ;/ spróbuję to w przyszłości naprawić.
Edit2: usuwam linki do podanych obrazków, nie będzie można już ich zobaczyć.
American Tuning - słabe.
Japaz - ciekawe jeśli wszystko zaprojektowałeś sam.
Titan Engine - słabe.
No, nareszcie ktoś zajrzał :D dziękuję za opinię