Bon żurek ludziska! :)
Jak wiecie, strasznie się zachwycam headsetem Creative Fatal1ty. Tak się składa, że bleeeblebleblebleblebleee... i w związku z tym mam pytanie: Czy sam mikrofon da mi zadowalającą jakość audio, czy muszę jeszcze dokupić do tego kartę dźwiękową?
A może znacie jakiś inny headset z zarąbistym mikrofonem do 150zł? Podpowiem wam tylko, że jestem mocno nastawiony na firmę Creative, gdyż obecny, 3-4 letni headset od nich działa mi do dziś. :)
Czekam na odpowiedzi i Mary Christmas xD
.
Nie lepiej zainwestować trochę więcej i wybrać słuchawki firm AKG bądź Beyerdynamic (Jedne z najlepszych na rynku) i dokupić mikrofon? Bo ten micro słuchawkowy nie wykorzysta potencjału lepszej karty dźwiękowej.
Dla mnie 150zł to już absolutne maksimum. Może w przyszłości się zastanowię nad tym, co tu sugerujesz.
Na dzień dzisiejszy odn. karty to chcę wiedzieć, czy też będzie mi potrzebna. Na razie dla mnie się liczy dobra jakość mikro. A jeśli też będę potrzebował karty, to nie było tematu. xD
.
Mam Creative Fatal1ty i tak słuchawki jak i mikrofon są bardzo dobrej jakości, nie musisz dokupywać karty dźwiękowej.
Kupuj w ciemno, na prawdę świetne słuchawki dobrej jakości :)
Ja korzystam z Sennheiser PC 310, jest w porządku, mogę go polecić;)
Chyba że takie buty xD to ja myślałbym nad sennheiserami. Te co Radon polecił lub inne, nie mam ale sennheiser to też dobra firma audio i brałbym w ciemno. Karty dźwiękowej nie ma sensu kupować do takiego micro. Ogółem dobre słuchawki to koszt minimum 900zł ale kogo stać na tyle ;D