Witam serdecznie! :D
Czy ktoś wie co można poradzić na błąd w uruchamianiu gry?
Jestem w posiadaniu dwóch oryginalnych płyt z grą, zainstalowałem ją i podczas uruchamiania gry pojawia się błąd: "Please log in administrator privileges and try again". Nie mam żadnego pomysłu co mogę z tym zrobić :/
Liczę na odpowiedź od Was! Pozdrawiam serdecznie :)
Ten fix zadziałał :D gra się uruchomiła, tylko zastanawia mnie fakt dlaczego po ekranie ładowania gry ciągle widzę czarny ekran z kursorem :(
Wgrałeś patch gry? Też jest w dziale downloadu.
Wykonałem chyba wszystkie możliwe kombinacje :D
1. najpierw instalacja patcha 1.4 EU, następnie fix - CZARNY EKRAN
2. instalacja 1.4 US, potem fix - CZARNY EKRAN
3. w pierwszej kolejności fix, potem patch (EU lub US) - gra w ogóle się nie uruchamia
4. sam fix bez patcha - gra się uruchamia, CZARNY EKRAN
Tak się zastanawiam czy użycie cracka w oryginalnej wersji gry może być dobrym rozwiązaniem, czy nie?
Dla tych którzy mają ten problem:
Po zainstalowaniu oryginalnej gry wraz z patchem i fixem pojawia się czarny ekran.
Należy dodatkowo pobrać plik z sekcji download: no intro. Jest tam napisane gdzie co trzeba skopiować. Gra nie może się odpalić przez początkowe intro dlatego należy naprawić ten problem właśnie z tym plikiem. Mam nadzieję że pomogłem
U mnie (nie wiem dlaczego) ale ten No Intro Patch rzeczywiście usuwa intro, ale gra jest w języku szwedzkim. Natomiast zadziałało mi Extra Options, bo w nim ustawiłem region europejski. Ale czy ktoś mi jest w stanie wytłumaczyć dlaczego mam europejską wersję (pudełko z polskiej dystrybucji), a musiałem jednak zmienić region? ??