Cześć
Wczoraj gralem multi- scigalem sie z takim jednym typem ( Drift ) . Na 3 okrazeniu ( na mapie Parked 3 czy jakos tak ) on mial 180,000 a ja zaledwie 70,000 i dodam ze on mial SUV-a a ja mustanga a w drifcie to az tak slaby nie jestem.
Szybkość łącza nie jest tam jakas bardzo szybka ale wystarcza , wiec myśle ze chyba nie od tego. Wyjaśni mi ktos o co tu chodzi ??
Był po prostu lepszy? ;) 180,000 to nie jest jakoś dużo xD W Underground 2 są rekordy w milionach pkt.
Może ziomek ma wyczucie co do jazdy i śmiga cały czas po strefach bonusowych (zakreskowane pola na trasie).
Nie można wykluczyć niczego: zarówno jego zdolności, szczęścia jak i możliwości cheatowania. Z tym ostatnim nic się nie zrobi. Choć powstaje pytanie o zasadność cheatowania w tej grze. Gra jest złamana na wylot. Jedyną możliwością jest po prostu zebranie jakiejś sprawdzonej ekipy do grania w multi.
Pasha, polecam Golfa na odpowiednich setupach do driftu :)
Oj, kiedyś się śmigało. Na 99% po prostu jest dobry, kiedyś jeździliśmy LAN-y i na górskich trasach (szczególnie Lighthouse) padały wyniki powyżej 1kk.
Skoro tak mowicie to moze faktycznie tak bylo ale typek dobry albo cheat.
Siekierka dzieki za rade:)
Temat do zamknięcia.
Sam z ciekawości przejadę SUV-em ten wyścig, zobaczymy czy to tak ciężko.
edit: 114k Navigatorem, pierwsze okrążenie zwaliłem, przyzwyczaić się musiałem do SUV-a. Chyba nieźle, zwłaszcza, że ja od driftu wole dragi. :)