Siema mam mały problem z uruchomieniem gry po instalacji
Standardowo pobrałem z oficjalnej strony Need For Speed World i nic po instalacji nic się nie dzieje. Czytałem że jakiś patch jest potrzebny.
Pobierasz z strony worlda mały pliczek exe, instalujesz z niego launchera, którego odpalasz. Tam jak dobrze pamiętam musisz się zalogować - wtedy dopiero pobierasz grę (nie wiem ile teraz waży, ale pewnie koło 6GB). Najlepiej jednym cięgiem, wtedy unikniesz problemów, które lubią się czasem pojawiać przy przerywaniu pobierania takich gier. Rozumiem, że wypełniłeś tą procedurę prawidłowo?
Ja już mam pobranego i zainstalowanego :D
I powiadasz, że jak klikasz zagraj nie dzieje się "nic"?
Jak się to "nic" objawia?
Jak bum cyk cyk nie wiem co jest, próbuję zainstalować grę na grę.
Zobacz w menadżerze zadań, czy po kliknięciu zagraj ten world nie wskakuje gdzieś w procesy po cichu.
Przez chwilę wyświetlał się GameLauncher
Uruchamiasz Setup nfsw, potem instalujesz grę logujesz się, i gra się pobiera (łącznie 1,49 GB) potem naciskasz graj i tyle w temacie. A jak po naciśnięciu na ikonkę Worlda nie włącza się okienko to jeszcze raz uruchamiasz Setup_nfsw potem zmieniasz na napraw instalacje i powinno zadziałać.
Komp spełnia wymagania?
Jaki system operacyjny?
Komp jest w miarę dobry grafika 512 procek Intel Core 2 Duo 2.13, Pamięci 4 GB a SYSTEM mam Xp Sp3, możliwe jest to że brak jest .NET Framework 4
Nie znam się na procesorach ale on może być problemem. A grałeś już kiedyś w tą grę na swoim kompie?
Właśnie nie dziś miał być pierwszy raz, pobiorę install od nowa :D