Siemka , dręczy mnie problem dotyczący Worlda. Otóż chcę usunąć vinyl z mojej Mazdy RX-7 , ale po usunięciu pojawia się błąd , więc vinyl pozostaje. To samo dzieje się wtedy , gdy chcę sprzedać mojego Pontiaca GTO '65 z innym vinylem. Kategoria vinyli to Chincane czy jakoś tak. Proszę o szybką pomoc !!
Hmm... kiedyś miałem taki sam problem, ale wystarczyło zresetować grę.
Kiedy zresetować ? Ja tak mam od dawna , a problem jest dalej.
Nie pomaga. Przedwczoraj odinstalowałem Worlda , a dziś zainstalowałem. I zobaczyłem , że problem jeszcze istnieje.
Spróbuj napisać do supportu, a jak nie odpowiedzą, to takim trochę innym sposobem jest zamaksowanie starych naklejek jednym prostokątem rozciągniętym na całe auto.
Albo... vinyl przesunąć na szybę:D
I widzisz? Problem sam rozwiązałeś.
Ale jeszcze auta nie idzie sprzedać:(
A możesz dodać naklejki na GTO? Bo może z kolejną warstwą mogłoby się udać.
Z innymi vinylami usuwanie działa, ale z tym jednym usuwanie sobie nie poradzi;/
EDIT: Odświeżam. Może ktoś jeszcze pomóc ?
Podaj system na jakim obecnie działasz i wersję service packu.
Co do odświeżenia tematu to usuń poprzednie posta i napisz na nowo, a nie kurde post pod postem....
System to Windows 7, Service Pack - nie znam czegoś takiego więc nie wiem.
Zapytaj się taty jaki jest Service Pack albo kogoś kto instalował ci system.
[EDIT]:
Service Pack jest to program odpowiadający za aktualizację systemu operacyjnego i ważnych rzeczy jak np. antywirus. :P
Dobra o Service Pack'a tu nie chodzi, myślałem że ma może Win XP i SP2, a nie SP3 więc to mogło by być przyczyną, ale przyczyna gdzie indziej leży.
Tylko gdzie ? :P Mam pewien pomysł co to może być. Może nie masz w folderze gry jakiejś textury.
Jak by to była wina textury to reinstall by pomógł...