Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Need for Speed Rivals

Jesteś gotów złamać zasady?

428 posty

Ostatnia aktywność, 31-12-2012 19:24 przez Reev
R
Reev Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 31-12-2012 19:24 )
Re: NFS - Co dalej?
Jednak przyznaj, że Frostbite "może całować CryEngine w pięty". Miłym zaskoczeniem byłoby zastosowanie CE, gdyż w Crisis robił oszałamiające wrażenie.
Radon
Radon Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 31-12-2012 19:11 )
Nie ma mowy o CryEngine z tego względu, że jest to jeden z najdroższych programów na świecie - nie ma sensu wydawać tylu pieniędzy w sytuacji gdy EA ma Frostbite'a 2, który też jest bardzo zaawansowanym silnikiem.
S13
S13 Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 31-12-2012 19:07 )
Mam nowy pomysł - otóż chcę NFS'a w stylu serii Midnight Club.
- Mapa jak w The Run (tzn. USA).
- Dużo aut, ale ze zróżnicowaniem, a nie 70% to egzotyczne, 15% muscle, 10% import'y i 5% to SUV'y.
- Zróżnicowany gatunkowo soundtrack. Rap (odczuwam w ostatnich NFS jego niedobór, a nawet brak), rock, muzyka elektroniczna, reggae i dancehall, a nawet... R&B (nowsze kawałki by pasowały nawet).
- Jakby dało radę to na najnowszym CryEngine. Smile
- Nazwa pomysłu: NFS East'n'West.

@KreciX
: po przesłuchaniu soundtracku NFS MW (2012) muzyka elektroniczna (wliczam to electro, dubstep, trance itp.) mi się przejadła i to za bardzo.
Radon
Radon Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 31-12-2012 19:01 )
Nie ma a to szans. Formuła Carbon/Most Wanted jest już zwyczajnie niemodna. EA chce przyciągnąć do gry nowych odbiorców, i nie zrobi tego na pewno przywołując kropka w kropkę stare produkcje. Następny NFS moim zdaniem niemal w stu procentach kontynuacją idei NFS The RUN, czyli próby implementacji elementów gry akcji do ścigałki, lub skrajnie każualowym kolejnym tytułem podobnym do tegorocznego MW.
Ewentualnie w grę wchodzi symulacja, bo to jest gatunek nieśmiertelny.
K
KreciX Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 31-12-2012 18:51 )
Ja bym chciał Carbona 2, tylko żeby wyszło lepiej niż Most Wanted 2012, ponieważ Most Wanted 2012 baaardzo się różni od Most Wanted 2005 a najbardziej pod względem fabuły. Chciałbym ,żeby Carbon 2 miał podobną fabułe do Carbona 1 i multi taki jak w NFS MW 2012 albo lepsze.
R
Reev Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 31-12-2012 17:51 )
TU-154M też musi być! Nie no, nie oczekujmy czegoś dobrego. Duchy może się postarają, ale również sądze, że to bedzie coś w stylu Undercovera, bez tuningu. Z importem grafiki to trochę mierny pomysł...
D
Dzonson Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 31-12-2012 14:38 )
Bazyl a co myślisz o własnym uploadzie grafiki do gry
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 31-12-2012 14:35 )
I takie małe kaczuszki na chodniku? ... I małe żabki przeskakujące przez drogę i nosorożce? Ja teraz liczę jak zawsze na innowację w vinylach. Chcę tuning, chcę naklejki i to w ch*j tych naklejek. Milion 500 sto 900. I miasto gdzie mogę się potem wozić tą furą.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 31-12-2012 14:28 )
Ta, i jeszcze motorowery, proszę Cię...
D
Dzonson Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 31-12-2012 14:15 )
Radzio a może podobne do nfs carbon ??

Jeśli było by tak to mogli by dodać samochody każdego rodzaju od sedana po kombi
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 31-12-2012 14:15 )
Zapewne. Ghost będzie chciało się wypromować, więc można się po nich spodziewać jakiejś wybuchowej mieszanki. Oby tylko nie była ona zbyt wybuchowa, w końcu to nadal NFS.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 31-12-2012 14:11 )
Zobaczycie, że ten nfs wyjdzie w stylu Undercover Smile Jeszcze wspomnicie moje słowa Smile
Danio
Danio Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 31-12-2012 13:48 )
Wątpię, przecież to było 2 lata temu.
K
KreciX Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 31-12-2012 13:43 )

Cytat

Danio napisał(a):
W sensie, że grasz tylko i wyłącznie policją? W życiu tego nie zrobią.
Chodzi mi bardziej coś w rodzaju Hot Pursuit.
Danio
Danio Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 31-12-2012 13:22 )
W sensie, że grasz tylko i wyłącznie policją? W życiu tego nie zrobią.
K
KreciX Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 30-12-2012 20:31 )
Ja bym chciał, żeby była kontynuacja carbona. Proponowałbym też EA zrobienie np. NEED FOR SPEED POLICE albo kontynuacja hot pursuit.
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Jakie pojazdy w kolejnym NFS? 12 lata temu ( 06-12-2012 19:03 )
Re: Jakie pojazdy w kolejnym NFS?
Ehh, S13, musiałeś z kontekstu wyrwać. Absurd nie leży w tym jaki jest radiowóz, mogłem tam równie dobrze wpisać Lambo Diablo.
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Jakie pojazdy w kolejnym NFS? 12 lata temu ( 06-12-2012 19:02 )
Powiem tak Old Cars & New Car
S13
S13 Odpowiedział(a) w Jakie pojazdy w kolejnym NFS? 12 lata temu ( 06-12-2012 18:58 )

Cytat

Radon napisał(a):
Marianek, chciałbyś zobaczyć pościg, w którym Lotus Esprit, Honda Civic i Maserati MC12 GT1 uciekałyby przed Fordem Crown Victorią?

Moje zdanie c.d. radiowozów: radiowóz nas ściagający powinien być zależny od klasy naszego auta. Posłużę się pomysłem Slight'a jako przykładem. Klasa 1: Nissan Skyline R34, Klasa 2: Maserati Gran Turismo, Klasa 3: Lamborghini Murcielago LP-640, Klasa 4: i tu już nie mam pomysłu.
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Jakie pojazdy w kolejnym NFS? 12 lata temu ( 06-12-2012 18:55 )
Marianek, chciałbyś zobaczyć pościg, w którym Lotus Esprit, Honda Civic i Maserati MC12 GT1 uciekałyby przed Fordem Crown Victorią?
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.