Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Need for Speed Rivals

Jesteś gotów złamać zasady?

428 posty

Ostatnia aktywność, 24-05-2013 13:23 przez Slight
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 24-05-2013 13:23 )
Re: Need for Speed RIVALS

Cytat

Bazyl napisał(a):
Nie podniecajcie się. Będzie lipa jak zazwyczaj. Uwierzcie mi, że niczym on nie będzie się wyróżniał.

Jestem tego samego zdania. Dziwi mnie fakt pojawienia się Porsche i Ferrari razem, druga GRA w której po takim czasie znów występują te auta razem. Ogólnie mogli by dać tylko super samochody, nie żadne Fordy Focusy itd. Okładka mi się kojarzy ze starymi NFS'ami, ale nie ma na co czekać, zawsze super zapowiadają, a wychodzi co wychodzi, nawet nie czekam na tę grę.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 24-05-2013 13:16 )
Patrząc na same logo mam skojarzenia z pierwszymi NFS. Wygląda to naprawdę nieźle. No i wreszcie powrócił tuning... oraz Ferrari. Smile Obstawiam, że carlista będzie mocno zbliżona do tej z Hot Pursuit, ale chciałbym widzieć też takie "wynalazki" jaki w MW - Bac i Ariel.

Gra ma być mocno powiązana z multiplayerem, ale mam nadzieję, że dla graczy single, będzie równie dobra.
Nic tylko czekać do E3 na pełnometrażowy Trailer oraz jakiś Gameplay. Smile
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 24-05-2013 13:01 )
Po tym co wiadomo z zapowiedzi wydaje się, że może to być fajna gra. Najbardziej cieszy mnie zastosowanie Frostbite'a, może rozwiąże to problem z tragicznym modelem jazdy w ostatnich NFSach od Criterion i fizyka będzie zbliżona do tej z The RUN.
Fajnie, że wróciło FerrariSmile
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 24-05-2013 08:54 )
Bliżej do HP, bo raczej nie będzie fabuły, a tym bardziej liniowości gry, poza tym będziemy mieli do dyspozycji bronie Smile
sebastianek
sebastianek Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 23-05-2013 23:15 )
Skąd wiesz, że będzie podoby do The Run? Moim zdanie bliżej mu do HP.
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 23-05-2013 17:31 )
Będzie podobny do The Run, tylko lepsze jest to, że Ty zdecydujesz o wyglądzie auta, a nie twórcy gry Pfft
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 23-05-2013 17:20 )
Będzie tuning podobny do The Run pewnie. :-) Ale sama gra wygląda niezwykle... smakowicie. Chyba właśnie jesteśmy świadkami prawdziwego powrotu do korzeni.
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 23-05-2013 16:57 )
Nie podniecajcie się. Będzie lipa jak zazwyczaj. Uwierzcie mi, że niczym on nie będzie się wyróżniał.
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 23-05-2013 16:55 )
Mi takie coś w zupełności wystarczy. Świetnie bawiłem się przy HP 2010 i MW 2012 bez tuningu. Dla mnie to nie jest ważny aspekt gry.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 23-05-2013 16:51 )
Ja tam lubię się pobawić pod względem wyglądu. Przypuszczam, że potwierdzi mnie co najmniej połowa naszej społeczności.
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 23-05-2013 16:49 )
Moim zdaniem tuning jest idealnie wyważony! Nie będzie wieśniackiego przerabiania zderzaków itp. aut takich prestiżowych, jak Aston Martin, Porsche, Koenigsegg czy Ferrari. Natomiast będzie można zmienić felgi, lakiery, vinyle - i to jest fajne, bo będzie można pobawić się tuningiem, bez zbytniego zmieniania pojazdu. Ja jestem zadowolony Smile
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 23-05-2013 16:47 )
Ano właśnie, co myślicie o tym całym tuningu? Teoretycznie potwierdzony, ale czego możemy się spodziewać? Z jednej strony mnie to ucieszyło, no ale zależy jak rozwinięty będzie i oczywiście jakie pojazdy spotkamy.
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 23-05-2013 16:44 )
Ja się bardzo cieszę Smile Ponoć będzie można nagrywać filmy, a także ostrzegać znajomych przed policją.
Głównie przekonały mnie 3 argumenty: policja, tuning, powrót Ferrari.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 23-05-2013 16:42 )
A więc jakie wrażenia po dzisiejszym? Osobiście już dawno przestałem oczekiwać na cokolwiek, a dzisiejsze wiadomości tylko potwierdziły moje wahania. EA absolutnie niczym mnie nie zaskoczyło. Pozostaje czekać, ale nie liczę na wiele, a Wy?

[movie=youtube]iHm3s_i1bno[/movie]
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 20-04-2013 12:40 )
Re: NFS - Co dalej?
Inventer - i bardzo dobrze. Niech Criterion zajmie się Burnoutami, a Ghosty nowym NFS. Gdzieś czytałem, że producenci NFS myślą nad jakąś innowacją i nowym tytułem. Nie chcą powrotu UC czy C. Bazyl ma takie same pragnienia jak ja. Też chcę tuning, nielegalne wyścigi i otwarte miasto. Z niecierpliwością czekam na nowego NFS, zwłaszcza po informacji, że ma to być nowy tytuł.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 19-04-2013 22:30 )
Ja myślę, że chcą w spokoju popracować nad nowym Burnoutem. Bo jak się zaczną plotki to się od nich nie odpędzą. Na NFS od Criterionu w tym roku nie ma raczej co liczyć.
Danio
Danio Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 19-04-2013 17:27 )
Mnie bardzo ciekawi stanowisko Criterionu. Nagle spada nam niebo na ziemię, gdy czytamy, że Criterion kończy z wyścigówkami. Parę dni później Alex Ward pisze, że wypowiedź dotyczyła tylko jego odczuć.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 18-04-2013 19:31 )
Po tej plotce myślałem trochę o kontynuacji. I... szczerze nie mam pomysłu. Szanse na coś nowego są bardzo małe. Chyba muszą postawić na fabułę, bo inaczej będziemy mili odgrzewany kotlet a'la HP 2010 lub MW 2012. Po RUN już wiedzą, że nie tędy droga. To musi być fabuła z otwartym światem. Czy będzie tuning? Chciałbym, ale raczej nie ma szans. To nie czasy Undergroundu. Pozostaje więc gra z fabułą pełną akcji, coś jak Undercover lub RUN, ale z otwartym światem jak w UC. Chyba, że mają jakiegoś asa w rękawie, na co też liczę Smile
Radon
Radon Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 05-01-2013 11:39 )
Undercover świetny? To ja chyba w jakiegoś innego Undercovera grałem...
K
KreciX Odpowiedział(a) w NFS - Co dalej? 12 lata temu ( 05-01-2013 11:29 )
Dzisiaj powróciłem do grania w Undercouver i ta gra jest świetna. Mogliby zrobić podobną wersję, albo jak to powiedział użytkownik S13, tylko ja bym chciał w soundtrackach techno, dubstep i reggae, ale jak tam ktoś woli Smile
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.