Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Need for Speed Rivals

Jesteś gotów złamać zasady?

428 posty

Ostatnia aktywność, 26-05-2013 18:52 przez Danio
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Lista samochodów w Redview County 12 lata temu ( 26-05-2013 18:52 )
Re: Lista samochodów w Redview County
Ale to zależy od charakteru gry. A ta gra jest całkowicie poświęcona POŚCIGOM. Nie może być tak jak w HP, gdzie tylko około 2 auta były tylko dla jednej ze stron? Pożyjemy, zobaczymy Smile
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Lista samochodów w Redview County 12 lata temu ( 26-05-2013 18:39 )

Cytat

Danio napisał(a):
Bo jeśli będzie niemalże ideałem, to nie będą mieli pomysłów, co z NFS za parę lat.
Dlatego wycięli drift z Most Wanted 2005 i okroili tuning po Undergroundzie 2.
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Lista samochodów w Redview County 12 lata temu ( 26-05-2013 13:42 )
Radzio, ja kocham NFS i pomimo moich lekkich obaw, na pewno kupię Rivals i jestem tego pewny Smile Ale, kurczę, staram się nie omamić i mam dość polityki DLC. Mam wrażenie, że oni specjalnie to naginają, aby nie wyszedł produkt za wspaniały! Bo jeśli będzie niemalże ideałem, to nie będą mieli pomysłów, co z NFS za parę lat.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Lista samochodów w Redview County 12 lata temu ( 26-05-2013 13:38 )

Cytat

Poprawiłem na kolejność alfabetyczną Wink

Aston Martin Vanquish
Dodge Charger SRT8
Ferrari F12 Berlinetta
Ford GT
Ford Mustang Shelby GT500
Lexus LFA
Mercedes SLS AMG Black Series
Nissan GT-R Black Edition
Pagani Huayra
Porsche 911 GT3
Porsche Cayman S (981)

Co do Carlisty - liczę na zróżnicowaną. Ale i tak zapewne dostaniemy to co w Hot Pursuit - 10 różnych Lamborghini i 10 różnych Porsche.
Ogólnie nie może zabraknąć Bugatti, McLarena czy Corvette.
Powiem szczerze, że w Hot Pursuit grało mi się bardzo przyjemnie. Super zabawa. Jak dostanę HP2 pod nazwą Rivals nie będę płakał Grin

Cytat

Danio napisał/a:
Głupotą jest tylko to, że nie mogą być pojazdami wspólnymi dla uciekinierów i policjantów...

Błagam. Do premiery gry jest jeszcze ponad 5 miesięcy. WSZYSTKO może się zmienić. Oceniać nam przyjdzie później Wink
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Lista samochodów w Redview County 12 lata temu ( 26-05-2013 13:30 )
Carlista wzorem z nowego Hot Pursuit - same nowoczesne, ekskluzywne samochody Smile Głupotą jest tylko to, że nie mogą być pojazdami wspólnymi dla uciekinierów i policjantów...
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Lista samochodów w Redview County 12 lata temu ( 26-05-2013 13:23 )
Nowy Need for Speed ujawniony, toteż czas spisywać wszystkie samochody, jakie występują w materiałach udostępnianych przez EA. Poniższa lista będzie systematycznie uzupełniana, ale oprócz tego zachęcam do komentowania aut Smile

Aston Martin Vanquish
Dodge Charger SRT8
Ferrari F12 Berlinetta
Ford GT
Ford Mustang Shelby GT500
Lexus LFA
Mercedes SLS AMG Black Series
Nissan GT-R Black Edition
Pagani Huayra
Porsche 911 GT3
Porsche Cayman S (981)
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 12 lata temu ( 26-05-2013 13:18 )
Re: Need for Speed RIVALS
Co to, to nie. Może frytki do tego?
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 12 lata temu ( 26-05-2013 13:09 )
Need for Speed potrzebuje powiewu świeżości, może czegoś więcej niż tylko wyścigi?
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 12 lata temu ( 26-05-2013 10:21 )
Ja w całości podzielam zdanie Leeava. Już od kilku lat mamy odgrzewane kotlety, a te "powroty do korzeni" to po prostu sposób na tworzenie gry po najmniejszej linii oporu.
Póki co, jestem na nie. Zobaczymy, może Ghost Games zaimponuję mi czymś w najbliższym czasie.
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 12 lata temu ( 26-05-2013 09:46 )
Slight, kto oczekiwał symulacji? Wiadomo od razu było, że to będzie arcade, ja wymagam tylko tyle, by było to arcade odwołujące się do rzeczywistości prowadzenia samochodów panującej na Ziemi (tak jak było np. w The RUN czy Underground'ach) a nie na Księżycu (Hot Pursuit). Zręcznościowy model jazdy też powinien być w miarę skomplikowany, żeby gracz się zaangażował trochę, w przeciwnym razie Arcade'ówka nie sprawia radochy z gry.
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 12 lata temu ( 26-05-2013 08:53 )
Radzio - może i masz rację. Też uważam, że będzie to arcade, ponieważ CG przyłączyło się do Rivals. Ciekawy jestem co z tego wyjdzie. Jedno jest pewne: Rivals jest czymś podobnym jak HP 2010. To dobrze. Czekam na premierę gry i zagranie w nią.
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 12 lata temu ( 25-05-2013 20:01 )
I co jeszcze... Chcecie Symulację, to se zainstalujcie jakiegoś SIM'a, gry z serii Need For Speed to Arcade'ówki mające sprawiać radochę z gry.
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 12 lata temu ( 25-05-2013 19:42 )
Ale może coś chociaż na poziomie The Run w kwestii modelu jazdy?
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 12 lata temu ( 25-05-2013 18:38 )
Nie liczcie na symulację, to nie ta seria, to nie Shift Smile
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 12 lata temu ( 25-05-2013 14:02 )
A po co w ogóle Quicklime Games tutaj przytaczasz? Nawet Radon jest tego zdania, że po teaserze nie można stwierdzić jaki będzie model jazdy.
A ten drift to są jakieś urywki i to w zwolnionym tempie. Po za tym, Radon dobrze zauważył - Rivals jest oparte na nowym silniku więc model jazdy będzie się różnił od tego z HP czy MW. Jednak nie ulega wątpliwości, że będzie to czysty arcade i drifty przy dużych prędkościach będą normą. Jednak wątpię, aby działały one na tej samej zasadzie jak w Hot Pursuit, ponieważ fizyka na Frostbite 3 będzie zupełnie inna. Wink Pozdro.
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 12 lata temu ( 25-05-2013 13:29 )
A powiedz ty mi Radzio czy drift taki jak widać na trailerze pasuje do Quicklime Games (Black Box) z Undergroundów chociażby czy raczej do Criterion Games i HP 2010 oraz MW 2012 ?
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 12 lata temu ( 25-05-2013 09:35 )
Akurat po tym teaserze g*wno można się dowiedzieć o modelu jazdy. Trzeba czekać do E3 na gameplay. Czytałem gdzieś wywiad w którym ktoś z ekipy Ghost Games powiedział że Criterion jest mistrzem w fizyce jazdy... Więc będzie totalny arcade. O jakiejkolwiek symulacji możemy zapomnieć...
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 12 lata temu ( 25-05-2013 09:32 )
Po trailerze nie można na ten temat nic wywnioskować. Wątpię, żeby był do tych podobny bo Rivals jest na nowym silniku oparte.
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 12 lata temu ( 25-05-2013 09:13 )
Wiecie co ? Martwi mnie tylko jedno: jaki będzie model prowadzenia auta ? Po trailerze wnioskuję, że będzie podobny do HP 2010 lub do MW 2012.
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 12 lata temu ( 24-05-2013 19:53 )
Co do The Run, miałem na myśli tuning.
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.