Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Need for Speed Rivals

Jesteś gotów złamać zasady?

428 posty

Ostatnia aktywność, 29-08-2013 19:44 przez Bazyl
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 29-08-2013 19:44 )
Re: Need for Speed RIVALS
Reklama nfszone? Grin Sprytnie.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 27-08-2013 14:11 )
Mój pierwszy film na YouTube xD Jestem totalnym amatorem więc sory za jakość przy przejściach. Cieszcie się nowym gameplayem z NFS Rivals Grin

[movie=youtube]F1e1lrEmirM[/movie]
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 25-08-2013 22:11 )
Eksperymentują, ale z marnym skutkiem. EA nie ma pomysłu na serię NFS, ale wciąż ma względem niej duże oczekiwania. Twórcy mają marne pole do popisu, wydawca ich ogranicza, bo woli dostawać pewne pieniążki.
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 25-08-2013 19:04 )
Nie zgodzę się z opinią redaktora - NFS cały czas tkwi w tym samym miejscu? Bzdura. Różne studia starają się, aby prawie każda część była inna i eksperymentują. Ale dalej jest źle...
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 24-08-2013 09:42 )
W grze wyścigowej ten teoretyczny czas potrzebny na wykonanie wszystkich zadań moim zdaniem ma średnie znaczenie. Liczy się czas, przez jaki gra utrzymuje gracza w przekonaniu, że jazda ma sens. A to zależy w większości od modelu jazdy i w gruncie rzeczy jest to uczucie w dużej mierze subiektywne. W ten sposób Most Wanted, które podobno ma zajmować nie wiadomo ile godzin, ma setki wyzwań i bazylion wszystkiego w sobie, przytrzymało mnie przy sobie przez ok 3 godziny. A w The RUN, który jest taki ubogi jeśli o content chodzi, grałem około 15 godzin.
Mam nadzieję, że Rivals tą swoja zawartość na 12 godzin połączy z taka technologią, która pozwoli na satysfakcjonujące spędzenie owych 12 godzin na ukończenie wszystkiego i wiele więcej godzin na zwyczajne czerpanie radości z jazdy.

//EDIT:
link

- prezentacja na Gamescom dawała nadzieje na sporo więcej. Wygląda na to, że trzeba będzie kupić jednak konsole nowej generacji, bo chyba PC nie doczeka się poważnej gry wyścigowej.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 23-08-2013 14:44 )
Myślę, że w tych 12 godzinach to pewnie policzyli wszystkie wyścigi, czas dojeżdżania do nich itd. Ale trzeba do tego dodać czas spędzony w garażu (tuning) i czas na swobodną jazdę + wczytywanie itd. Pfft. Myślę, że 15 godzin będzie Smile

A w RUN 2 godziny to był łączny czas wszystkich wyścigów z czego jeden trwał około 3 minut. A pamiętam, że mi przejście RUN'a zajęło jakieś 9 godzin ( w tym dodatkowe wyścigi - Challenge series).
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 23-08-2013 13:49 )
Myślę że idąc twoim tropem, to w Rivals tez można dodać wczytywania i te duperele ale czy to ma sens? Liczy się czas rozgrywki nie wczytywania Radziu. Pfft
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 23-08-2013 11:42 )

Cytat

Bazyl napisał(a):
W The RUN miałeś 2 godziny a tu 12 więc nie narzekaj.

Bazyl - 2 godziny to był łączny czas wszystkich wyścigów. Gdyby wliczyć wszystkie próby, czas wczytywania i inne duperele to wyszłoby dużo, dużo więcej.

Co do Rivals - moim zdaniem 12 godzin to nawet nieźle. Rivals skupia się na zabawie w sieci... Tak samo było z Hot Pursuit, a single był udany Smile
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 23-08-2013 11:36 )
W The RUN miałeś 2 godziny a tu 12 więc nie narzekaj.
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 23-08-2013 10:17 )
Ja się na całą grę nie mogę doczekać. Jedyne, co mnie trapi to czy kariera nie jest za krótka...
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 22-08-2013 19:32 )
Jak dla mnie to fajna opcja =D

Ten tryb "Undercover" zapowiada się epicko Grin Aż nie mogę się doczekać Grin
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Lista samochodów w Redview County 11 lata temu ( 21-08-2013 00:55 )
Re: Lista samochodów w Redview County
Nie R8 GT. Przeanalizowałem trailer i ścigają się tam tak: Lamborghini Veneno, SRT Viper, Porsche Cayman S (981), Porsche 911 GT3 (991), McLaren P1, Pagani Huayra, Aston Martin Vanquish, Corvette C7 Stingray właśnie. W tle widziałem też chyba to BMW M3 GTS i jeszcze coś białego, jakby kabriolet, a to R8 to V10 po faceliftingu (lampy z obwódkami LED dookoła). Nie wiem tylko, czy to wersja standardowa, czy Plus.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Lista samochodów w Redview County 11 lata temu ( 20-08-2013 18:02 )
Po dzisiejszym dniu do carlisty trafiło parę nowych samochodów.
Z trailera udało mi się wychwycić:

Ferrari FF
Lamborghini Veneno
Audi R8 (chyba GT)
Chevrolet Corvette C7 Stingray (2014)
2013 Porsche 981 Cayman S

Ferrari 458 Spider ( ze screenshota)
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 20-08-2013 17:20 )
Mi się to akurat podoba. Nie będzie płaczu jak po zepsutym pościgu w Most Wanted z 2005... Grin
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 20-08-2013 15:57 )
Uważacie, że te zabezpieczanie SP w kryjówce to dobry pomysł/rozwiązanie? Nie jest to za łatwe? Jestem raczej na nie, ale pewnie mi się to zmieni w trakcie rozgrywki.
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Lista samochodów w Redview County 11 lata temu ( 17-08-2013 18:14 )
Czyli można oficjalnie uznać, że carlista z rzekomego fanpage'a Ghost to FAKE. Nie było tam M3 (E92), więc myślę, że tą listę samochodów można włożyć między bajki Pfft
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Lista samochodów w Redview County 11 lata temu ( 17-08-2013 17:44 )
Dodge Challenger SRT8 oraz BMW M3 (E92) GTS dodane do carlisty Smile

senpaigamer.com/sites/default/files/news/sony/2013/08/15-nfs-rivals-jp-6.jpg

www.needforspeed.com/sites/default/files/imagecache/inline_content/page/../../images/bmwm3-web_0.jpg
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Lista samochodów w Redview County 11 lata temu ( 09-08-2013 17:40 )
Przyznam się szczerze, że wcześniej nie słyszałem o Maserati Birdcage. Ale jeśli pojawi się w grze, będzie SUPER!!!
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Lista samochodów w Redview County 11 lata temu ( 09-08-2013 17:25 )
Możliwe, że Maserati Birdcage będzie w Rivals Grin Tak na 50%. Wspomnieli o nim na FB i pytali "Who wants to tear up the streets in this beast?" Grin
Jest nadzieja.

Zaktualizowałem listę samochodów Smile

Aston Martin One-77
Aston Martin Vanquish
Audi R8 V10 Plus
BMW M3 (E92) GTS
Chevrolet Corvette C7 Stingray (2014)
Dodge Challenger SRT8
Dodge Charger SRT8 (2012)
Ferrari 458 Spider
Ferrari F12 Berlinetta
Ferrari FF
Koenigsegg Agera R
Lamborghini Aventador
Lamborghini Gallardo LP560-4 (2013)
Lamborghini Veneno
Lexus LFA
McLaren P1
Nissan GT-R Black Edition (dostępny w pre-orderze)
Pagani Huayra
Porsche 911 GT3 (2014)
Porsche 981 Cayman S (2013)
SRT Viper GTS
SRT Viper TA

+ z King of the Streets
Ford GT
Ford Mustang Shelby GT500
Mercedes-Benz SLS AMG Black Series
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 09-08-2013 16:42 )
nfszone.pl/../../images/photoalbum2/album_24/nfs_rivals_gtr_preorder_1_copy.jpg

Jeszcze jeden nowy screen. Smile Może coś powoli ruszy...

// Edit // Nowy Grin

nfszone.pl/../../images/photoalbum2/album_24/nfs_rivals_gt-r_pre-order_2_-_watermarked.jpg
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.