Re: Lista samochodów w Redview County Ale na klasyki muscle to raczej nie ma co liczyć. Szkoda, lecz i tak nie jest źle. Moim zdaniem lista jest lepsza od tej z MW '12.
Re: Lista samochodów w Redview County Jednak miałem rację. To 2013 Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera Edizione Tecnica
Poniżej macie gameplay na którym możecie zobaczyć
- Ford Mustang GT
- Ferrari Enzo
- Ferrari 599 GTO
- Lamborghini Aventador LP 720-4 50th Anniversario Edition
- Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera Edizione Tecnica
- Maserati Gran Turismo MC Stardale (2014)
- McLaren MP4-12C Spider
- Porsche 918 Spyder
Re: Need for Speed RIVALS Na youtubie pojawiło się mnóstwo gameplay'ów z NFS Rivals. Na podstawie nich napisałem artykuł jakie technologie znajdziecie w grze - link. Jednak trzeba zaznaczyć, że wszystkie gameplaye pochodzą z bardzo wczesnej wersji gry PRE-ALPHA. Więc sporo rzeczy będzie się różnić. Jest bardzo dużo wspólnych broni, ogólnie ma być ich 11 (tak czytałem w jakimś wywiadzie chyba) a z gameplayów mamy 9.
Re: Lista samochodów w Redview County Denerwuje mnie już to, że zaczynają powtarzać się samochody w kilku różnych wersjach. Aby ta liczba 60, która nie jest i tak spektakularnie wysoka, nie była zawyżona przez np. 2 wersje Aventadora czy też Gallardo.
Re: Need for Speed RIVALS Radzio, ja już myślałem, że Ci się podoba I powinieneś być tym bardziej zadowolony, bo wróciły do gry pieniądze, tyle, że pod postacią Speed Points
Re: Lista samochodów w Redview County No to po nowym trailerze nie ma już wątpliwości, że jest to Audi R8 V10 Plus. Oprócz tego dodajemy Camaro ZL1 oraz Mercedes-Benz C 63 AMG Coupe Black Series
Potwierdzają się też auta z KOTS. Carlista zaczyna fajnie wyglądać
Co dziwne oba wozy (merc i zl1) potwierdzają się w roli policji... Czyżby ta carlista link to nie fake?
Aston Martin One-77
Aston Martin Vanquish
Audi R8 V10 Plus
BMW M3 (E92) GTS
Chevrolet Camaro ZL1
Chevrolet Corvette C7 Stingray (2014)
Dodge Challenger SRT8
Dodge Charger SRT8 (2012)
Ferrari 458 Spider
Ferrari 599 GTO
Ferrari Enzo
Ferrari F12 Berlinetta
Ferrari FF
Ford GT
Ford Mustang GT
Ford Mustang Shelby GT500
Hennessey Venom GT
Koenigsegg Agera R
Lamborghini Aventador
Lamborghini Aventador LP 720-4 50th Anniversario Edition
Lamborghini Gallardo LP560-4 (2013)
Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera Edizione Tecnica (2013)
Lamborghini Veneno
Lexus LFA
Marussia B2
Maserati GranTurismo MC Stradale (2014)
Mercedes-Benz C 63 AMG Coupe Black Series
Mercedes-Benz SLS AMG Black Series
McLaren MP4-12C Spider
McLaren MP4-12C
McLaren P1
Nissan GT-R Black Edition (dostępny w pre-orderze)
Pagani Huayra
Porsche 911 GT3 (2014)
Porsche 918 Spyder
Porsche 981 Cayman S (2013)
SRT Viper GTS
SRT Viper TA
Re: Need for Speed RIVALS Tych ujęć Aventadora nie mogłeś oglądać ;x Na razie nie zdradzę skąd to wziąłem. Powiem tylko, że sam to montowałem (jak widać), gdyż te fragmenty były puszczane podczas wywiadu...
Re: Need for Speed RIVALS Mam więcej wyświetleń niż Recek na swoich let's playach xD
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.