Re: Lista samochodów w Redview County W sumie, to tegoroczny NFS prezentuje się całkiem przyzwoicie pod względem listy aut, lecz boli trochę nieobecność pewnych klasyków będących z nami w tej serii od wielu lat. Mam tu na myśli wszelkiego rodzaju tunery pokroju Supry, 350Z czy jakieś Mitsubishi. W końcu w grze pojawi się tuning, czemu tego nie wykorzystać w autach wprost nadających się se tego?
Re: Need for Speed RIVALS Pierwsze minuty. Gameplay trochę poprzycinany, ale widać wstęp do kariery gliniarza i ściganego. Pierwszym wozem będzie Porsche Cayman oraz znany nam Merc Jeśli ktoś nie chce SPOILEROWAĆ to nie oglądać
Re: Lista samochodów w Redview County No a ja obstawiałem , że to Porsche będzie dla policji ale dostaniemy go w dopiero DLC , byłem blisko. Ten most dziwnie wygląda.
Re: Need for Speed RIVALS Ja w tym roku tylko ACIV kupuję na PC. Mało gier do mnie przemawia w tym roku, w przyszłym chyba będzie lepiej (ME4, MGS V, Project Cars, Titanfall i Wiedźmin 3), może przy pomocy Kena Blocka NFS też zaprezentuje coś ciekawego?
Re: Need for Speed RIVALS Ja mam w planach zakupienie BF4, Rivalsa i ACIV na przecenach świątecznych. Ogólnie Rivals do mnie jeszcze tak nie przemawia, ale myślę, że i tak kupię by pograć z kimś z Zone.
Re: Need for Speed RIVALS Mój plan na rok 2014
-Rayman Legends
-Ratchet & Clank NEXUS
-AC IV Black Flag
-NFS Rivals
-GranTurismo 6
A Rivals będę miał dopiero na ferie tak myślę. Zobaczę jak będę stał z kasą... ;/ W ogóle ostatnie materiały przekonały mnie do Gran Turismo 6. Myślałem, że to będzie GT5 v2, ale jednak nie
(koniec offtopu)
Re: Need for Speed RIVALS A ja poczekam na jakąś promocję świąteczną. Do tej pory pojawi się kilka recenzji, to też będę wiedział czy warto kupić tego NFS'a.
Inventer89 Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS
11 lata temu ( 10-11-2013 23:19 )
Re: Need for Speed RIVALS W tym tygodniu zamówiłem swoją gierkę, opłaciłem i czekam na paczuszkę
Re: Need for Speed RIVALS Według mnie powinno być porównanie jeszcze z wersją pecetowską, ponieważ to tutaj najnowsze gry dają popis, jeżeli chodzi o grafikę. Tu takie porównywanie, tzn. PS4 vs. XONE jest całkowicie nie potrzebne, gdyż obie konsole mają praktycznie te same bebechy.
Re: Need for Speed RIVALS Co prawda to prawda. Tak samo w newsie napisałem o manipulacji Wersja z Xboxa wydaje się duuużo gorsza. Na porównaniu od IGN już tak nie jest.
Re: Need for Speed RIVALS Bardzo możliwe, że Sony też trochę zapłaciło za to EA. W końcu to ma być jedna z pierwszych gier jakie mają się ukazać na PS4. Nie oszukujmy się - NFS do mało popularnych marek nie należy, a wiele osób chciałoby nim się cieszyć w jak najlepszej jakości.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.