Re: Wrażenia z NFS Rivals Ale to jest logiczne. Przecież jak grasz z innymi i ty zrobisz pauzę a inni pojadą? xD Ale w singlu powinna działać Jak nie to ich błąd.
Inventer89 Odpowiedział(a) w Wrażenia z NFS Rivals
11 lata temu ( 21-11-2013 11:10 )
Re: Wrażenia z NFS Rivals Gdy chcesz obejrzeć mapę, to pojawia się jej podgląd, ale w tle normalnie dzieje się akcja, ktoś może w Ciebie uderzyć czy może się zacząć pościg, jeśli zobaczy Cię policja. Jedynym miejscem, gdzie spokojnie można sobie powędrować po menu jest kryjówka, do której trzeba dojechać. Podczas wyścigu nie ma mowy o pauzie, co niestety u mnie wyklucza granie w pracy :/
Re: Lista samochodów w Redview County To, że Murcie się na filmie od Kena Blocka pojawiło nie musi od razu wskazywać na to, że będzie ono w grze. Moim zdaniem bardziej wiarygodna jest wersja, że EA nie zapewniło do filmu dwóch Aventadorów, więc Murcielago musiało udawać jednego z nich. Na filmie nie było żadnego najazdu kamery na drugie Lambo, ja dopiero przy drugim oglądnięciu skapnąłem się, że Aventador jest tam tylko jeden.
Re: Lista samochodów w Redview County Ha ha ciekawe gdzie te 55-60 aut??? I lista jest gorsza niż w MW zeszłorocznym auta policjantów "pójdą" do nawet 439 km/h , a kierowcy tylko do 369 km/h (Pagani Huayra).
Re: Lista samochodów w Redview County Ano wiem xD Pojawił się w driftach Kena Blocka oraz jeden z graczy napisał listę aut dla policji. Jest F1 LM i Murcielago. Mymy skompletowaną listę już
46 pojazdów, ale Vanquish jest policzony 2 razy więc 47. Wszystko się zgadza.
Re: Lista samochodów w Redview County Z każdą częścią coraz mniej aut. Ja rozumiem, gdyby modele były tak szczegółowe jak dajmy na to w Forzie, gdzie stworzenie jednego ponoć 6 miesięcy trwa, ale tutaj to zakrawa na śmieszność.
Re: Lista samochodów w Redview County W Rival będzie dostępne tylko 47 wozów
24 dla policji
23 dla ściganych
Na naszej liście brakuje tylko 2 pozycji, co to może być?
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.