Re: Problem z NFS Rivals Może nad nią pracują? A głośno jest, na niektórych zagranicznych forach trochę poczytałem i ludzie też się skarżą. Ale wydaje mi się, że jest to po prostu wada gry, która robiona była na next-geny a trafiła również na starszą generację. Jak chcesz to reklamuj, twoja sprawa
Re: Problem z NFS Rivals Wczoraj przekonałem się, że to nie jest wina mojego PS3, gdyż wczoraj... ten sam problem wystąpił na konsoli brata. Zamierzam oddać grę w Empiku do reklamacji. Złożyłem pre-ordera. Co mam im powiedzieć w Empiku? Co zabrać do sklepu Empika, żeby udowodnić im, że zakupiłem wadliwą grę? Nigdy nie składałem reklamacji, więc dla mnie to nowość
Re: Wrażenia z NFS Rivals Nie wiem nie przeszedłem. Ale jest kampania dla policjanta i ściganego. Obie dość długie i ciekawe. Po ich ukończeniu można powrócić do pominiętych wyścigów. Jeśli zastanawiasz się nad kupnem to długość gry na pewno nie będzie minusem
Re: Wrażenia z NFS Rivals Jak jest z optymalizacją tej gry na PC? Zastanawiam się nad kupnem tej gry i nie wiem czy polować na używki na X360, czy może zaryzykować z jakimś tanim kluczem na PC.
Jest tryb fotograficzny jak w TR i HP?
Re: Problem z NFS Rivals W MW miałem też tak, owszem, ale kilka razy. A w Rivals mam to CODZIENNIE. W tym tygodniu jeszcze nie grałem, bo mam tego dość.
mike100 Odpowiedział(a) w Problem z NFS Rivals
11 lata temu ( 05-12-2013 16:43 )
Re: Problem z NFS Rivals Więcej niż zeszłoroczne MW??? Jeśli tak to kiepściutko...
Re: Problem z NFS Rivals A ile mam czekać na tą łatkę? Miesiąc? Dwa? Denerwuje mnie, że lekceważą to, że gra ma dużo bugów. Nie tylko ja mam takie problemy.
Re: Problem z NFS Rivals Wczoraj Rivals “zatrzymal sie w miejscu” az 2 razy i musialem wylaczyc konsole, bo nie reagowala na zadne przyciski. Tyle ze nie dzialo sie to podczas wyjscia z kryjowki tylko w trakcie rozgrywki, wiec nie wiadomo kiedy sie to stanie. Tak sie nie da grac.
Re: Nasze nicki w NFS Rivals Siemanko, mam pytanie czy ktoś z Was ma Xboxa360 i ma na nim Rivals, ponieważ możemy razem zagrać.
Mój Xbox Live: Kacpimus17
Pozdrawiam serdecznie
Zmieniłem nazwę tematu, przyklejam.
*G
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.