Wyścig Twojego życia
Cytat
Radek11 napisał(a):
ej a ja już wiem o co w grze będzie chodziło...w tej grze będzie tak jakby jeden wyścig...przez całe USA !!!!
cyt. '' Wybierz jedno z superaut, usiądź w fotelu i nie zdejmuj nogi z gazu od startu na moście Golden Gate aż po metę przy Empire State Building! ''
zaznaczyłem to na mapie USA :
Cytat
bo wydaje mi się że The Run to HP2
Cytat
Radon napisał(a):
Cytat
3nd napisał(a):
Radon, co ty pier*olisz ?
Skoro gre robią około dwóch lat, to na pewno mają już dużo zrobione. Każdy pierwszy trailer jest krótki, i dość mało pokazane. Zobaczymy niedługo jak to wyjdzie. Stay Tuned, jak to się w Hiszpanii mówi ;P
Najzwyczajniej w świecie podważam prawdziwość zdania, że gra powstaje od ok. 2 lat Myslę, że albo jest to nieprawdziwa informacja rozpowzechniona przez jakąś inną stronkę, albo EA próbuje zrobić nas w ch... Gdyby faktycznie gra tyle powstawała to na pewno by się wcześniej pochwalili, a Black Box przez ten czas nie zostałoby "zamknięte".
Cytat
Radek11 napisał(a):
matko..dopiero po targach E3 dowiemy się o grze dużo więcej..a na razie ta gra mnie troche przeraża i trudno to wszystko ogarnąć co jest na trailerze..ten kolo na filmie pobił 2 policjantów i uciekł...żeby z tego NFS nie zrobił się jakiś Driver czy coś w tym stylu..trzeba czekać..bo ten teaser na razie nam to wszytko tam uogólnił...
Z traileru już teraz możemy sporo wywnioskować co do ogólnego zarysu gry. Trailer ma dość podobną koncepcję jak ten z Undercovera (pokazuje raczej wątki fabularne niż samą grę). Oznacza to, że będziemy grać w przeładowany fabułą szajs w którym będziemy przechodzić dwa wyścigi żeby zobaczyć filmik. Ewentualnie, EA może pokusić się o zrobienie czegoś w rodzaju "interaktywnego" filmu, że tak to nazwę - na to wskazywała by domniemana fabuła, czyli jakiś wyścig/ucieczka z NY do SF (czy tam na odwrót) - pomysł ciekawy, ale wtedy rozgrywka może być dość krótka.
Oczywiście mogę się mylić, ale teraz, znając Black Box, wolę podejść z dystansem do tej części
Cytat
3nd napisał(a):
Radon, co ty pier*olisz ?
Skoro gre robią około dwóch lat, to na pewno mają już dużo zrobione. Każdy pierwszy trailer jest krótki, i dość mało pokazane. Zobaczymy niedługo jak to wyjdzie. Stay Tuned, jak to się w Hiszpanii mówi ;P
Cytat
Radek11 napisał(a):
matko..dopiero po targach E3 dowiemy się o grze dużo więcej..a na razie ta gra mnie troche przeraża i trudno to wszystko ogarnąć co jest na trailerze..ten kolo na filmie pobił 2 policjantów i uciekł...żeby z tego NFS nie zrobił się jakiś Driver czy coś w tym stylu..trzeba czekać..bo ten teaser na razie nam to wszytko tam uogólnił...
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.