Wyścig Twojego życia
Cytat
Radon napisał(a):
Cytat
Radek11 napisał(a):
ej a ja już wiem o co w grze będzie chodziło...w tej grze będzie tak jakby jeden wyścig...przez całe USA !!!!
cyt. '' Wybierz jedno z superaut, usiądź w fotelu i nie zdejmuj nogi z gazu od startu na moście Golden Gate aż po metę przy Empire State Building! ''
zaznaczyłem to na mapie USA :
Hmmm... wiedziałem to już wcześniej, ale jak Ty to napisałeś bardziej to do mnie przemówiło Jak Czarne Pudło nie zchrzani, może być ciekawie
Cytat
Nie ma czegoś takiego jak NFS HP 2010 a tym bardziej HP3... Jest Need for Speed: Hot Pursuit i tyle. Dla przypomnienia nazw NFSów z serii Hot Pursuit
Cytat
Radek11 napisał(a):
ej a ja już wiem o co w grze będzie chodziło...w tej grze będzie tak jakby jeden wyścig...przez całe USA !!!!
cyt. '' Wybierz jedno z superaut, usiądź w fotelu i nie zdejmuj nogi z gazu od startu na moście Golden Gate aż po metę przy Empire State Building! ''
zaznaczyłem to na mapie USA :
Cytat
bo wydaje mi się że The Run to HP2
Cytat
Radon napisał(a):
Cytat
3nd napisał(a):
Radon, co ty pier*olisz ?
Skoro gre robią około dwóch lat, to na pewno mają już dużo zrobione. Każdy pierwszy trailer jest krótki, i dość mało pokazane. Zobaczymy niedługo jak to wyjdzie. Stay Tuned, jak to się w Hiszpanii mówi ;P
Najzwyczajniej w świecie podważam prawdziwość zdania, że gra powstaje od ok. 2 lat Myslę, że albo jest to nieprawdziwa informacja rozpowzechniona przez jakąś inną stronkę, albo EA próbuje zrobić nas w ch... Gdyby faktycznie gra tyle powstawała to na pewno by się wcześniej pochwalili, a Black Box przez ten czas nie zostałoby "zamknięte".
Cytat
Radek11 napisał(a):
matko..dopiero po targach E3 dowiemy się o grze dużo więcej..a na razie ta gra mnie troche przeraża i trudno to wszystko ogarnąć co jest na trailerze..ten kolo na filmie pobił 2 policjantów i uciekł...żeby z tego NFS nie zrobił się jakiś Driver czy coś w tym stylu..trzeba czekać..bo ten teaser na razie nam to wszytko tam uogólnił...
Z traileru już teraz możemy sporo wywnioskować co do ogólnego zarysu gry. Trailer ma dość podobną koncepcję jak ten z Undercovera (pokazuje raczej wątki fabularne niż samą grę). Oznacza to, że będziemy grać w przeładowany fabułą szajs w którym będziemy przechodzić dwa wyścigi żeby zobaczyć filmik. Ewentualnie, EA może pokusić się o zrobienie czegoś w rodzaju "interaktywnego" filmu, że tak to nazwę - na to wskazywała by domniemana fabuła, czyli jakiś wyścig/ucieczka z NY do SF (czy tam na odwrót) - pomysł ciekawy, ale wtedy rozgrywka może być dość krótka.
Oczywiście mogę się mylić, ale teraz, znając Black Box, wolę podejść z dystansem do tej części
Cytat
3nd napisał(a):
Radon, co ty pier*olisz ?
Skoro gre robią około dwóch lat, to na pewno mają już dużo zrobione. Każdy pierwszy trailer jest krótki, i dość mało pokazane. Zobaczymy niedługo jak to wyjdzie. Stay Tuned, jak to się w Hiszpanii mówi ;P
Cytat
Radek11 napisał(a):
matko..dopiero po targach E3 dowiemy się o grze dużo więcej..a na razie ta gra mnie troche przeraża i trudno to wszystko ogarnąć co jest na trailerze..ten kolo na filmie pobił 2 policjantów i uciekł...żeby z tego NFS nie zrobił się jakiś Driver czy coś w tym stylu..trzeba czekać..bo ten teaser na razie nam to wszytko tam uogólnił...
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.