Wyścig Twojego życia
Cytat
diego0008 napisał(a):
fabuła lipna e tam to lipa
Cytat
DEEW napisał(a):
Cytat
^PZero napisał/a:
A tak btw - wy też zauważacie pewne podobieństwo BlackBox'owych NFS-ów do poszczególnych części Szybkich i Wściekłych?
Undergroundy - F&F i 2F&2F
Drifty w Carbonie i kaniony - Tokio Drift
Przeładowanie fabułą w UC - Fast & Furious
Jeszcze większe (prawdopodobne) przeładowanie fabułą w Run - Fast Five
Mi to odpowiada, Szybcy i Wściekli to seria odjechanych filmów, a NFS to seria tak samo odjechanych gier.
Cytat
~Ozi napisał/a:
No , chociaż jeden mądry.Ludzie wiem , że za to co zaraz napisze zostane zhejterowany na maxa , ale taka prawda. Jesteście wprost żałośni , podniecacie sie czymś co nawet nie ma jeszcze screenów , w trailerze nie wiadomo o co chodzi a fabuła będzie nudna . juz bym wolał powrót do korzeni którymi był : Most Wanted , a nie jakieś nastepne go**o naszpikowanie efektami które cieszą oko ale nudzą.Co wam po takiej grze , która będzie wyglądała jakby była filmem , a fabuły by w niej nie było , albo była znikoma.Ludzie tu trzeba pomyśleć , zastanowić się , poza tym macie chyba jakieś swoje prawdziwe życie?Nie tylko gry komputerowe?Nie zdziwiłbym się jakby to w ogóle nie powstało , coś jak Own of the city bo wy gębe cieszycie a nawet nie wiecie czy będzie.Więc kończąc tego posta proszę o włączenie myślenia i bycie realistą ;]
Tak, oczywiście, gry nie są całym światem ale jego mikro częścią (przynajmniej dla mnie). A skoro mówisz że podniecamy sie czymś co nawet nie ma jeszcze screenów'' to skąd możesz wiedzieć, że fabuła będzie nudna? ''PRZECIEŻ NIE MA JESZCZE SCREENÓW''.
Btw. Sam jesteś żałosny :p
P.S. Trochę off-topic się zrobił, to temat o NFS The Run a nie.
Cytat
^PZero napisał/a:
A tak btw - wy też zauważacie pewne podobieństwo BlackBox'owych NFS-ów do poszczególnych części Szybkich i Wściekłych?
Undergroundy - F&F i 2F&2F
Drifty w Carbonie i kaniony - Tokio Drift
Przeładowanie fabułą w UC - Fast & Furious
Jeszcze większe (prawdopodobne) przeładowanie fabułą w Run - Fast Five
Cytat
~Ozi napisał/a:
No , chociaż jeden mądry.Ludzie wiem , że za to co zaraz napisze zostane zhejterowany na maxa , ale taka prawda. Jesteście wprost żałośni , podniecacie sie czymś co nawet nie ma jeszcze screenów , w trailerze nie wiadomo o co chodzi a fabuła będzie nudna . juz bym wolał powrót do korzeni którymi był : Most Wanted , a nie jakieś nastepne go**o naszpikowanie efektami które cieszą oko ale nudzą.Co wam po takiej grze , która będzie wyglądała jakby była filmem , a fabuły by w niej nie było , albo była znikoma.Ludzie tu trzeba pomyśleć , zastanowić się , poza tym macie chyba jakieś swoje prawdziwe życie?Nie tylko gry komputerowe?Nie zdziwiłbym się jakby to w ogóle nie powstało , coś jak Own of the city bo wy gębe cieszycie a nawet nie wiecie czy będzie.Więc kończąc tego posta proszę o włączenie myślenia i bycie realistą ;]
Cytat
illusion napisał(a):
Nie ma co oceniać fabuły po jednym trailerze!
Cytat
sebastianek napisał(a):
Niech Ci z EA sobie zrobią jakąś przerwę z tymi NFS'ami bo nie wiem skąd mam brać pieniądze na te gry. W HP nie grałem, w Shifta 2 nie grałem a tu już kolejny wychodzi i to jeszcze Black Box go robi :/
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.