ethreex Odpowiedział(a) w skay - odchodzi.
14 lata temu ( 18-01-2011 20:49 )
Re: skay - odchodzi. Średnia wieku nawet przystępna a czuję się jak bym był w podstawówce jak to czytam.
Robicie aferę dla osoby która wykreowała się na hakeryku i na nfsm. Sorry ming ale tego nic nie zmieni, zawsze chowałeś się w jego cieniu i chciałeś być przez ten fakt lepszy od innych. Kłócicie się też o to głupie "Ave" a obydwoje przywłaszczyliście sobie to tak samo od admina byłego nfsm.
Wymyślcie coś nowego w końcu zamiast pierdzielić głupoty o nie zapomnianym nfszone i klimacie.
Tak naprawdę Sudri i inni dążycie do powrotu swoich młodzieńczych lat lecz to jest niewykonalne.
Dajcie więc szansę młodym i ogarnijcie dupy.
Profesor Odpowiedział(a) w skay - odchodzi.
14 lata temu ( 18-01-2011 20:32 )
Re: skay - odchodzi. Jak dobrze pamiętam ming był wielkim fanem nfsm ;P
de_ace Odpowiedział(a) w skay - odchodzi.
14 lata temu ( 18-01-2011 20:19 )
Re: skay - odchodzi. Ja wiedziałem o tym od dawna, że to Ming Nasz stary kolega z nfsz, dla tego jechałem.
skay Odpowiedział(a) w skay - odchodzi.
14 lata temu ( 18-01-2011 19:55 )
Re: skay - odchodzi. A biada nie kojarzysz.
Sudri Odpowiedział(a) w skay - odchodzi.
14 lata temu ( 18-01-2011 19:47 )
Re: skay - odchodzi. To teraz Cie pałko kojarzę! ;D
14 lata temu ( 18-01-2011 19:34 )
Re: skay - odchodzi. Sudri - Dawno temu, nie mów. ;>
14 lata temu ( 18-01-2011 18:20 )
Re: skay - odchodzi. Chwila chwila... "MING"? O_O
I proszę mi "nie zakaszać" mojego Ave -.-
Ave, ja.
Adamo Odpowiedział(a) w skay - odchodzi.
14 lata temu ( 18-01-2011 16:59 )
Re: skay - odchodzi. no skay szkoda że odchodzisz twarde stanowisko to podstaw admina no i jeszcze asertywność co dziś już jest rzadkością nara i zaglądaj tu czasem;]
14 lata temu ( 17-01-2011 20:33 )
Re: skay - odchodzi. Nie znajdą, nie znajdą oto już się nie bój. Nie ma za co, działaj kolego. Pozdrawiam.
Viktor Odpowiedział(a) w skay - odchodzi.
14 lata temu ( 17-01-2011 20:24 )
Re: skay - odchodzi. Ej no nie przesadzajmy, wszystko rozumiem, ale admin twardy powinien być!
Szkoda, że tak porządna i myśląca osoba odeszła z redakcji. Dziękuję za posadę, ale jeżeli domi lub Seba znajdą kogoś innego to nie będę miał nic przeciwko. Tak czy tak bardzo się cieszę, że pamiętałeś o takim kmiocie jak ja i obdarzyłeś mnie swoją rangą. Bardzo szlachetne no i.. Pozdrawiam i nie odchodź tylko zostań z nami i w miarę możliwości się udzielaj
14 lata temu ( 17-01-2011 20:00 )
Re: skay - odchodzi. No na niektórych tutaj się lekko zraziłem, szlak mnie trafił i tak jakoś... a ja nie mogę pracować w stresie i syfie. Więc postanowiłem to olać i zostać kimś, wolnym.
Inventer89 Odpowiedział(a) w skay - odchodzi.
14 lata temu ( 17-01-2011 19:13 )
Re: skay - odchodzi. Głupio wyszło, trochę też z mojej winy, bo wtedy nie zareagowałem, tak jak powinienem i tak jak niektórzy ode mnie oczekiwali. Powinienem uspokoić lub próbować zakończyć spór.
Nie mniej jednak mam nadzieję, że nie zraziłeś się do nas i będziesz dalej się udzielał
14 lata temu ( 17-01-2011 18:13 )
Re: skay - odchodzi. No widzisz Sudri jak to jest - Trochę my powojowali i czas się rozstać, trochę to nie sprawiedliwe, no ale co zrobisz. Miałem dość po prostu i cześć.
BomoV - Ty szatanie TY! xD Ja odchodzę, a Ty przychodzisz? ja kto jest możliwe?! tz. nie odchodzę, skończyłem adminować, bo mnie to wkurzało. Ludzie z redakcji mi nie odp.
Odwiedzać was będę...
grzesiuu Odpowiedział(a) w skay - odchodzi.
14 lata temu ( 17-01-2011 17:40 )
Re: skay - odchodzi. W takim razie żegnaj... Odwiedzaj nas czsem i zobacz jak się strona rozwija...
McRae Odpowiedział(a) w skay - odchodzi.
14 lata temu ( 17-01-2011 16:50 )
Re: skay - odchodzi. Ja myślałem że nowa strona to nowi ludzie itd.a jednak znajomości górą!
Ozi Odpowiedział(a) w skay - odchodzi.
14 lata temu ( 17-01-2011 14:33 )
Re: skay - odchodzi. Smutno mi będzie , gdy pilnowanie porządku to tylko jedynie wlepianie ostrzeżeń i bezpodstawne osądzenia.Skay - mimo tego , iż nie był tutaj długo , potrafił zachować porządek(czasami nerwy puszczały) , ale jak to wiadomo prawdziwy admin musi mieć też trochę pogardy i potępienia wśród tych , którzy nie stosują się do wytyczonych punktów regulaminu.Jak to powiedział nasz stary kumpel McCrea ,,That's all folks" ;] Ave
DKCxBAMA Odpowiedział(a) w skay - odchodzi.
14 lata temu ( 17-01-2011 11:07 )
Re: skay - odchodzi. Towarzyszu Mingov ! Co wy odp****e ?? Czy wy nie znacie pokojowych negocjacji? Konsensusu ? JA uważam, ze rozmową można załatwić wszystko, tylko niech ona będzie szczera, z kulturą. nie ma sytuacji nie do rozwiązania ! i nie bądźcie taka c*pa MIngov i nie rozklejajcie się ! xD
To mówi Ci Twój Camrat od Vodki Tawariszcz Bamov !
14 lata temu ( 16-01-2011 22:49 )
Re: skay - odchodzi. A no Graba, przynajmniej kurcze było ciekawie Trzymał się swojego zdania. A teraz to już będzie wiało nudą, że ja pierdziele...
14 lata temu ( 16-01-2011 22:48 )
Re: skay - odchodzi. Potrafił potrafił - Kwestia wyczucia czasu i pośpiechu.
Profesor Odpowiedział(a) w skay - odchodzi.
14 lata temu ( 16-01-2011 22:46 )
Re: skay - odchodzi. No bo szkoda że nie potrafi fury tygodnia zmienić jak mu pisałem.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.