Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Odchodzę...

Postanowiłeś odejść? Miło byłoby się pożegnać

211 posty

Ostatnia aktywność, 24-02-2011 20:07 przez sebastianek
sebastianek
sebastianek Odpowiedział(a) w Narazie 14 lata temu ( 24-02-2011 20:07 )
Re: Narazie
Szkoda, że odchodzisz Sad kolejny user opuszcza stronkę, trochę przykro. Odwiedzaj nas czasem Smile

Radek11, k_kuba i grzesiu - a Wy gagatki moglibyście go z kulturą pożegnać, bo po co piszecie, ze nie będziecie tęsknić za nim. Nawet jesli napisaliście to dla żartów to i tak nie przystoi.
B
benek Odpowiedział(a) w Narazie 14 lata temu ( 24-02-2011 19:49 )
Siema stary ! A ja bd tęsknił bo, booo... A sam nie wiem ale wiem że bd tęsknił. Ciauuu !
G
grzesiuu Odpowiedział(a) w Narazie 14 lata temu ( 24-02-2011 18:58 )

Cytat

Radek11 napisał(a):

Cytat

McRae napisał(a):
A mogę się założyć że minie miesiąc albo i mniej i będziesz z powrotem,ale no cóż żegnaj.

też tak sądzę..no ale narka..nie będę za tobą tęsknił..

Heh Trzymaj się, i odwiedzaj na czasami Pfft

A najlepiej nie odchodź, bo tu każdy user jest cenny... Smile

Ps. Ja też nie będę tęsknił Smile :/ (Oczywiście napisałem to dla żartów)
dongU
dongU Odpowiedział(a) w Narazie 14 lata temu ( 23-02-2011 20:32 )

Cytat

Radek11 napisał(a):

No ja też nie szkoda że odchodzisz ale tak jak radek ja też za tbą nie bde tęsknił
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Narazie 14 lata temu ( 23-02-2011 15:49 )

Cytat

McRae napisał(a):
A mogę się założyć że minie miesiąc albo i mniej i będziesz z powrotem,ale no cóż żegnaj.

McRae
McRae Odpowiedział(a) w Narazie 14 lata temu ( 23-02-2011 14:53 )
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Narazie 14 lata temu ( 23-02-2011 14:30 )
Żegnaj.
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w Narazie 14 lata temu ( 23-02-2011 14:23 )
Cześć wszystkim jak już sama nazwa tematu wskazuje odchodzę z NFSZone.pl. Właściwie nie jest to żadna sensacja bo jeszcze z nikim się nie zakolegowałem ale warto jednak się pożegnać. Odchodzę z przyczyn osobistych nie będę pisał jakich. Cześć i mam nadzieje, że strona będzie trwała aż do końca świata xD.
ProtoType
ProtoType Odpowiedział(a) w Bay Bay 14 lata temu ( 22-02-2011 21:58 )
Re: Bay Bay
Szkoda... Użytkownik który odchodzi jest tutaj na wagę złota. Odwiedzaj nas czasami... No i powodzenia...
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Bay Bay 14 lata temu ( 11-02-2011 19:45 )
3maj się i odwiedzaj nas Smile
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Bay Bay 14 lata temu ( 09-02-2011 08:37 )
Ja jakoś twojej aktywności nie widziałem, no ale bye ; ) Zaglądaj do nas ;d
dongU
dongU Odpowiedział(a) w Bay Bay 14 lata temu ( 07-02-2011 19:31 )
333m się szkoda ...
G
grzesiuu Odpowiedział(a) w Bay Bay 14 lata temu ( 06-02-2011 21:42 )
No to Bay Bay Smile Odwiedzaj nas, a najlepiej wcale nie odchodź ze strony... Smile Bo szkoda, że stronka traci użytkownika, a w dodatku moderatora... Smile Jak już wspomniałem powyżej odwiedzaj nas, i 3maj się ziomek Grin Pfft Smile
Rider
Rider Odpowiedział(a) w Bay Bay 14 lata temu ( 06-02-2011 21:38 )
Niestety z powodów osobistych odchodzę (prawdopodobnie wyjeżdżam na kilka mc bez dostępu do netu, a jak już to na krótką chwile), ale raczej nic nie stracicie ponieważ mało co robiłem Wink Będę tu udzielał się jako normalny użytkownik lecz nie jako moderator.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w skay - odchodzi. 14 lata temu ( 18-01-2011 23:16 )
Re: skay - odchodzi.
Oj Panowie Panowie, Temat zostaje zamknięty, po uspokojeniu się atmosfery otworzę, a ebx według regulaminy dostaje warna Smile
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w skay - odchodzi. 14 lata temu ( 18-01-2011 23:16 )
skay to Ming... no coś mi świta, ale bardzo dawno temu zmienił nick.
ethreex
ethreex Odpowiedział(a) w skay - odchodzi. 14 lata temu ( 18-01-2011 23:11 )
Temat jest już i tak skończony. Dalsza rozmowa jak bd miała miejsce to tylko na gg. Można go nawet zamknąć.
D
de_ace Odpowiedział(a) w skay - odchodzi. 14 lata temu ( 18-01-2011 23:08 )
Ej ludzie.. Nie kłóćcie się, nie warto kłocić się o głupoty, a tym bardziej obrażać. Szczerze mówiąc mnie też boli że nie może być jak kiedyś i że nikt mnie nawet nie pamięta z tamtych czasów ale... Żyjemy dalej.
ethreex
ethreex Odpowiedział(a) w skay - odchodzi. 14 lata temu ( 18-01-2011 22:56 )
Odpiszę coś ci na koniec a że tekst jest nie cenzuralny to niech osoby poniżej 18 lat tego nie czytają.

Powiesz mi kurwa niby czemu sądzisz że ja nic nie wiem o nfszone jak ja stałem debilu za pierwszą odsłoną? Chciałbym ci przypomnieć że to ja kurwa jak ty znikłeś harowałem na to co później stało się stroną nfspoland. A to że popełniłem kurwa wielki błąd sprzedając go nie usprawiedliwia cię do wyzywania mnie. Jeśli tak twierdzisz że nie chcesz wrócić do przeszłości to niby po chuj tu to piszesz? Coś cię jednak musiało skłonić żeby powrócić na te stare śmieci. A jak już masz twierdzić że jesteś genialny to powiedz czemu niby wtedy odszedłeś z portalu i jak przez twoje durne "grupy" on ucierpiał.
Sudri
Sudri Odpowiedział(a) w skay - odchodzi. 14 lata temu ( 18-01-2011 22:47 )
"Chamstwo i prostactwo" - jak dla mnie to "Średnia wieku nawet przystępna a czuję się jak bym był w podstawówce jak to czytam. ", ma taki sam wydźwięk jak mój "chamski tekst" hah Pfft Nie mam zamiaru się kłócić, bo koleś szuka zaczepki i gówno o portalu wie, tym bardziej o nas Smile
Jeżeli ja mam skończyć oceniać Ciebie, to w z łaski swojej zamknij buźkę i skończ oceniać NAS, bo tak jak o portalu - gówno o nas wiesz Pfft
Ja chce wrócić do przeszłości... Dalej czekam na przykład, bo to NIE JA reaktywowałem portal, NIE JA go tworze i zrezygnowałem z powrotu do redakcji, więc mi do cholery wreszcie powiedz, gdzie niby chce "wracać"? :>

PS. Nie zaśmiecajmy forum, bo robi się offtop. Jak masz jeszcze jakieś przemyślenia to zapraszam na gadu. Ew. mozemy się umówić gdzieś na mieście.

Ave, ja.
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.
Moderator: Admnistracja