Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Przedstaw się

Jesteś tu nowy? Przedstaw się nam!

929 posty

Ostatnia aktywność, 05-01-2011 11:38 przez de_ace
D
de_ace Odpowiedział(a) w To ja narcyz się nazywam... 14 lata temu ( 05-01-2011 11:38 )
Re: To ja narcyz się nazywam...
Hehe, '' po co dawać warny, jak można dac bana ^^ '' Smile
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Witam! :-) 14 lata temu ( 04-01-2011 23:31 )
Re: Witam! :-)
Słuchaj Sudriego, ten człowiek kiedyś będzie pisał dla Wyborczej Smile
Sudri
Sudri Odpowiedział(a) w Witam! :-) 14 lata temu ( 04-01-2011 23:23 )
Witaj, na wstępie Ci powiem - pamiętaj wieku człowieka nie poznaje się po dacie urodzenia w dowodzie/legitymacji, ale po tym jak dojrzałym jest człowiekiem. Dojrzałość w naszej branży to przede wszystkim doświadczenie, talent i umiejętność stawiania sobie coraz to wyższych celów. Masz 14 lat, ja też też byłem kiedyś w Twoim wieku i już byłem aktywnym redaktorem, wiec nie przejmuj się jeżeli ludzie będą mówić, ze na coś "jesteś za młody" Smile Cel sobie postawiłeś, talent mam nadzieje, że masz, teraz pracuj na doświadczenie.

Dlatego teraz mniej oficjalnie jadę z tym koksem po przeczytaniu Twojego ostatniego newsa ;D
Na pierwszy rzut oka trochę chaotycznie "pokolorowałeś" tekst, ale to jest tylko kosmetyczna zmiana, więc spoko Smile
Co do treści - naprawdę zaskoczył mnie styl w jaki piszesz Smile Widzę sporo perfekcjonizmu, czyli starannie przygotowany news, rozbudowany i "nafaszerowany" informacjami + parę smaczków dla fanów Smile Zdecydowanie brakuje Ci jeszcze doświadczenia w pisaniu, ale jak u każdego - to przyjdzie z czasem Smile(widać po prostu, że niekiedy można by zdanie ułożyć w trochę inny sposób lub użyć innych słów). Płynność tekstu też jest niezła, miło się czyta, bez jakichś "zacięć zwojów", że nagle nie wiesz, w której części newsa sie znajdujesz i zastanawiasz "o czym on kur... mówi" Pfft
Interpunkcja - niezły poziom Smile
Główna rada - WIĘCEJ LUZU Smile Ale też bez przesady Smile Ludzie lepiej przyswajają informacje wiedząc, że pisał to "chłop taki jak oni" Smile Hmm... w sumie może źle to ująłem, nie tyle luzu co... swobody w pisaniu Smile

Ogólnie naprawdę chłopak ciekawie się zapowiada. 14 lat i może naprawdę być z niego świetny redaktor Smile Oby tak dalej Smile

Ave, Dobry Wujcio
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w To ja narcyz się nazywam... 14 lata temu ( 04-01-2011 22:22 )

Cytat

Sudri napisał(a):
Wieloletni redaktor m.in strefarpg.pl, gram.pl, gry.wp.pl, nfszone itp, parę scenariuszy na moim koncie, korekta i moderator gier, tester, "evenciarz"(czyt. jazda po krajach i uczęszczanie na eventy + pisanie relacji).

A pomyśleć że znałem cię tylko jako stanowczego i surowego admina na NFSZone Pfft Ave Sudri Pfft
Sudri
Sudri Odpowiedział(a) w To ja narcyz się nazywam... 14 lata temu ( 04-01-2011 22:09 )
Oto ja Smile Prześmiewca, naczelny krytyk, ale i przez wielu nazywany niepoprawnym geniuszem. Od 8 roku gram w piłkę nożna. Aktualnie Piast Gliwice, uczę się w Liceum Ogólnokształcącym w Gliwicach na profilu dziennikarsko-prawniczym. A tym chorym wirtualnym świecie jestem od gówniarza, gdzie jako 9 latek uczyłem się html, a jako 10 latek pisałem pierwsze newsy, artykuły i uczyłem się "warsztatu" od starszych kolegów z redakcji czy to prasowej czy na portalu. Wtedy internet jeszcze raczkował i mogłem złapać wieleee doświadczenia Smile Szczerze powiem, że ludzie, z którymi współpracowałem nauczyli mnie o wiele więcej niż szkoła, co wiele mi ułatwiło Pfft Wieloletni redaktor m.in strefarpg.pl, gram.pl, gry.wp.pl, nfszone itp, parę scenariuszy na moim koncie, korekta i moderator gier, tester, "evenciarz"(czyt. jazda po krajach i uczęszczanie na eventy + pisanie relacji). Nie chce mi się wszystkiego opisywać, bo Ci co mnie znają wiedzą, że jak mam coś zrobić to zrobię to najlepiej i najszybciej jak umiem, ale jestem tak jestem strasznie leniwy ;p I może mało skromny hmm... według mnie, jak już tez kiedyś wspominałem(zacytuję samego siebie, o tak - kocham to Grin): "bo jeżeli kur... ktokolwiek coś osiągnął to powinien wykrzyczeć to całemu światu, mając w dupie to co sądzą o tym zazdrosne dzieciaki, które jedyne co osiągnęły to 100 znajomych na naszej-klasie. I nie mów mi, że robisz to dla "samospełnienia", a nie dla poklasku, od tego jest masturbacja."

Dziękuje i pozdrawiam Pfft

Ave, Dobry Wujcio.

PS. Ci co byli na portalu wiedzą co do niego wniosłem i ile tu pracowałem. Inni niech się dowiedzą Pfft
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Siemaa ;> 14 lata temu ( 30-12-2010 16:41 )
Re: Siemaa ;>

Cytat

serek napisał(a):
Heloł Grin

Staraj się dodawać coś więcej do swoich wypowiedzi aniżeli tylko "Heloł" Wink
M3
M3 Odpowiedział(a) w Siemaa ;> 14 lata temu ( 30-12-2010 16:34 )
widzę że zostałem dobrze powitany Grin
serek
serek Odpowiedział(a) w Siemaa ;> 14 lata temu ( 30-12-2010 14:28 )
Heloł Grin
B
barteq Odpowiedział(a) w Siemaa ;> 14 lata temu ( 30-12-2010 14:14 )
Nareszcie ktoś kogo nie znam :d Siema, zostań na dłużej etc. :]
M3
M3 Odpowiedział(a) w Siemaa ;> 14 lata temu ( 30-12-2010 14:13 )
no jestem ale tam wieje nudą i postanowiłem zawitać do was ;]
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Siemaa ;> 14 lata temu ( 30-12-2010 14:12 )

Cytat

For3ver napisał(a):
No witam i zagość na dłużej. Se3a - on jest z e-nfs ;d

ehhh a już myślałem.. xD że i na google nas widać dobrze Pfft
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Siemaa ;> 14 lata temu ( 30-12-2010 14:12 )
No witam i zagość na dłużej. Se3a - on jest z e-nfs ;d
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Siemaa ;> 14 lata temu ( 30-12-2010 14:10 )
Fajnie że witają do nas nowi ludzie, a nie ci z innych stron o tematyce NFS...
Mam nadzieję że spodoba ci się tutaj i zostaniesz u nas na dłużej Wink
M3
M3 Odpowiedział(a) w Siemaa ;> 14 lata temu ( 30-12-2010 13:21 )
Siemka wszystkim jestem Mateusz i mam 13 lat. Gram w różne gry ale najbardziej w strzelanki i wyścigi ostatnio właśnie zakupiłem NFS Hot Pursuit i jestem z niego zadowolony. Moje zainteresowania to granie,komputery,konsole,czasem grafika. Mieszkam w Krakowie. Wolny czas spędzam z kumplami albo przed nfs hp lub cod 4. Smile
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Witam! :-) 14 lata temu ( 23-12-2010 15:57 )
Siema, mnie znasz zapewne Grin
Irson
Irson Odpowiedział(a) w Witam! :-) 14 lata temu ( 23-12-2010 12:17 )
Witaj nowy kolego Grin
R
Reev Odpowiedział(a) w Witam! :-) 14 lata temu ( 23-12-2010 09:41 )
Witamy witamy Siekiero ! Grin
sebastianek
sebastianek Odpowiedział(a) w Witam! :-) 14 lata temu ( 23-12-2010 01:25 )
Pirelli PZero xD jak te opony he he

witaj, witaj Smile
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Witam! :-) 14 lata temu ( 22-12-2010 22:58 )
siema

Cytat

PZero napisał(a):
Moje ulubione gry to ścigałki od Codemasters, Burnouty, NFS'y, TDU oraz (co dziwne) - Simsy. Lubię pizzę, barszczyk czerwony no i placki oczywiście. Smile
czasami dobrze jest pochodzić po setkach przejechanych km, ja dla odreagowania lubię budować miasta w SimCity 4 Pfft
serek
serek Odpowiedział(a) w Witam! :-) 14 lata temu ( 22-12-2010 22:24 )
JO
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.