Jesteś tu nowy? Przedstaw się nam!

Cel sobie postawiłeś, talent mam nadzieje, że masz, teraz pracuj na doświadczenie.
Widzę sporo perfekcjonizmu, czyli starannie przygotowany news, rozbudowany i "nafaszerowany" informacjami + parę smaczków dla fanów
Zdecydowanie brakuje Ci jeszcze doświadczenia w pisaniu, ale jak u każdego - to przyjdzie z czasem
(widać po prostu, że niekiedy można by zdanie ułożyć w trochę inny sposób lub użyć innych słów). Płynność tekstu też jest niezła, miło się czyta, bez jakichś "zacięć zwojów", że nagle nie wiesz, w której części newsa sie znajdujesz i zastanawiasz "o czym on kur... mówi"
Ale też bez przesady
Ludzie lepiej przyswajają informacje wiedząc, że pisał to "chłop taki jak oni"
Hmm... w sumie może źle to ująłem, nie tyle luzu co... swobody w pisaniu
Oby tak dalej 
Cytat
Sudri napisał(a):
Wieloletni redaktor m.in strefarpg.pl, gram.pl, gry.wp.pl, nfszone itp, parę scenariuszy na moim koncie, korekta i moderator gier, tester, "evenciarz"(czyt. jazda po krajach i uczęszczanie na eventy + pisanie relacji).
Ave Sudri
Prześmiewca, naczelny krytyk, ale i przez wielu nazywany niepoprawnym geniuszem. Od 8 roku gram w piłkę nożna. Aktualnie Piast Gliwice, uczę się w Liceum Ogólnokształcącym w Gliwicach na profilu dziennikarsko-prawniczym. A tym chorym wirtualnym świecie jestem od gówniarza, gdzie jako 9 latek uczyłem się html, a jako 10 latek pisałem pierwsze newsy, artykuły i uczyłem się "warsztatu" od starszych kolegów z redakcji czy to prasowej czy na portalu. Wtedy internet jeszcze raczkował i mogłem złapać wieleee doświadczenia
Szczerze powiem, że ludzie, z którymi współpracowałem nauczyli mnie o wiele więcej niż szkoła, co wiele mi ułatwiło
Wieloletni redaktor m.in strefarpg.pl, gram.pl, gry.wp.pl, nfszone itp, parę scenariuszy na moim koncie, korekta i moderator gier, tester, "evenciarz"(czyt. jazda po krajach i uczęszczanie na eventy + pisanie relacji). Nie chce mi się wszystkiego opisywać, bo Ci co mnie znają wiedzą, że jak mam coś zrobić to zrobię to najlepiej i najszybciej jak umiem, ale jestem tak jestem strasznie leniwy ;p I może mało skromny hmm... według mnie, jak już tez kiedyś wspominałem(zacytuję samego siebie, o tak - kocham to
): "bo jeżeli kur... ktokolwiek coś osiągnął to powinien wykrzyczeć to całemu światu, mając w dupie to co sądzą o tym zazdrosne dzieciaki, które jedyne co osiągnęły to 100 znajomych na naszej-klasie. I nie mów mi, że robisz to dla "samospełnienia", a nie dla poklasku, od tego jest masturbacja." 
Cytat
serek napisał(a):
Heloł
Cytat
For3ver napisał(a):
No witam i zagość na dłużej. Se3a - on jest z e-nfs ;d
Cytat
PZero napisał(a):
Moje ulubione gry to ścigałki od Codemasters, Burnouty, NFS'y, TDU oraz (co dziwne) - Simsy. Lubię pizzę, barszczyk czerwony no i placki oczywiście.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.