Re: Witam! :-) Witaj, na wstępie Ci powiem - pamiętaj wieku człowieka nie poznaje się po dacie urodzenia w dowodzie/legitymacji, ale po tym jak dojrzałym jest człowiekiem. Dojrzałość w naszej branży to przede wszystkim doświadczenie, talent i umiejętność stawiania sobie coraz to wyższych celów. Masz 14 lat, ja też też byłem kiedyś w Twoim wieku i już byłem aktywnym redaktorem, wiec nie przejmuj się jeżeli ludzie będą mówić, ze na coś "jesteś za młody"
Cel sobie postawiłeś, talent mam nadzieje, że masz, teraz pracuj na doświadczenie.
Dlatego teraz mniej oficjalnie jadę z tym koksem po przeczytaniu Twojego ostatniego newsa ;D
Na pierwszy rzut oka trochę chaotycznie "pokolorowałeś" tekst, ale to jest tylko kosmetyczna zmiana, więc spoko
Co do treści - naprawdę zaskoczył mnie styl w jaki piszesz
Widzę sporo perfekcjonizmu, czyli starannie przygotowany news, rozbudowany i "nafaszerowany" informacjami + parę smaczków dla fanów
Zdecydowanie brakuje Ci jeszcze doświadczenia w pisaniu, ale jak u każdego - to przyjdzie z czasem
(widać po prostu, że niekiedy można by zdanie ułożyć w trochę inny sposób lub użyć innych słów). Płynność tekstu też jest niezła, miło się czyta, bez jakichś "zacięć zwojów", że nagle nie wiesz, w której części newsa sie znajdujesz i zastanawiasz "o czym on kur... mówi"
Interpunkcja - niezły poziom
Główna rada - WIĘCEJ LUZU
Ale też bez przesady
Ludzie lepiej przyswajają informacje wiedząc, że pisał to "chłop taki jak oni"
Hmm... w sumie może źle to ująłem, nie tyle luzu co... swobody w pisaniu
Ogólnie naprawdę chłopak ciekawie się zapowiada. 14 lat i może naprawdę być z niego świetny redaktor
Oby tak dalej
Ave, Dobry Wujcio