Re: Dzieeeń dobry! :D Cześć, jestem Kuba, mam 15 lat i pochodzę z Warszawy. Wiernym miłośnikiem samochodów i gier wyścigowych jestem już od samego początku mojego bytu na tym świecie
. W kwestii aut, największą miłością darzę hot-hatche (zwłaszcza te od Renault) i japońskie tunery (Mazdy, Nissany, Toyoty i Subaru). Moimi ulubionymi Need For Speedami są: MW '05 za dynamiczne pościgi, MW '12 za fajny klimat typowej zabawy na multi i HP '10 za efektowne drifty i soundtrack. Poza samymi samochodami pasjonuję się również sportami motorowymi, już od kilku lat zarywam tę jedną nockę w roku, by obejrzeć 24h LeMans. Ponadto lubię oglądać snookera (nie mylić z bilardem
). W przyszłości, chciałbym zajmować się klasycznymi samochodami, kupować je i odświeżać, na niektórych zarobić, inne zostawić dla siebie
Wasze artykuły czytałem już od jakiegoś czasu, to dzięki wam dowiedziałem się o papierowej kontynuacji gier NFS Most Wanted '05 i Carbon. Moją uwagę przykuł także Show Room, chętnie zaangażuję się w ocenianie projetków, publikować ich raczej nie będę, gdyż nie mam jakichś genialnych umiejętności w edytorach vinyli...
Może jak będę miał olśnienie, to spróbuję się pokazać
Tyle o mnie, liczę na dobrą atmosferę, spędzoną w gronie ciekawych ludzi
EDIT: Mogę jeszcze dodać, że możecie mnie znaleźć mnie na PS4, nick to TruskawekPL