Jesteś tu nowy? Przedstaw się nam!
Przeczytałem w całości
A potem Rivals. Po informacji o powrocie personalizacji w Rivalsie byłem nim tak podjarany, a tu kicha. No ale cóź. Grałem w niego w 15 fps, aż do wymiany karty graficznej. Obejrzałem też gameplay z Undercovera (u Kemota ^^) A ostatnio, w związku z chęcią zakupu książki The Most Wanted: powrót do Rockport kupiłem Most Wanteda i Carbona. Obecnie jestem w trakcie przechodzenia Most Wanteda, ale gram na kompie rzadko, przez co postęp idzie powoli 

przyglądałem się wam. Nie wykorzystam wiedzy o was w żaden sposób
dotarłem do was dzięki m. in. współpracy między wami a Kid Kobonem nad Drogą do NFs, a także dlatego, że chciałem znaleść jakieś forum o NFSie, które na bieżąco podaje nowe informacje
wasze dociekanie, kto będzie ikonami NFS '15 oraz opisy tych osób, jakie przygotowaliście były super, i dzięki waszemu dokładnemu opisywaniu tego, co nowego ze świata NFS, postanowiłem, że w końcu się zarejestruję
no i chcę też oceniać tuningi itd
A skąd się o nas dowiedziałeś zanim zacząłeś nas śledzić?
Cytat
dragmaster napisał(a):
Ja cię chyba skurczybyku znam, skądś te Shockwave znamWitamy na stronie!
Ogólnie dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie

(długo dochodził do mnie link aktywujący konto)
Witamy na stronie!
Koniecznie przeczytaj regulamin (!)
Zajrzałem na Twój profil. Masz ciekawe zaintersowania, zwłaszcza ta fizyka jądrowa mnie zaciekawiła
.
Jestem Piotr i uzależniłem się od NFS..Pierwszy raz brałem w domu poprzez sprzęt typu PSX,potem poleciało z górki,plakaty,wyjazdy,spotkania,nieprzespanie noce by ''polecieć bokiem więcej niż kumpel''..A tak serio to witam was wszystkich bardzo serdecznie
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.