Razor250 Odpowiedział(a) w Witam kolegów!
9 lata temu ( 30-04-2016 18:26 )
Re: Witam kolegów! Siemka wszystkim, jako iż jestem tu nowy to przydało by się przedstawić
Nazywam się Rafał lub w internecie bardziej znany jako Razor. Stąd też mój nick
Jeśli chodzi o mój wiek to niedługo stuknie 17 lat
Mieszkam w Anglii tak więc robię trochę błędów czasem (chociaż najczęściej to przecinki).
Jeśli kogoś to interesuje to nagrywam również na YouTube ( w teorii już od 3 lat ale wiele razy rezygnowałem)
Oficjalnie od 8 miesięcy
Kontent który nagrywam to gry wyścigowe oraz vlog głównie o autach
Chciałem sie z wami przywitać zanim na dobre zacznę się udzielać na forum.
Swego czasu udzielałem się dość sporo na stronie NFSM.pl( może co niektórzy starsi userzy pamiętają tę stronę? ) W każdym razie po długim czasie wracam do NFS'a. Ostatnia część w którą grałem to Most Wanted 2012 po której strasznie się zawiodłem na serii. Na szczęście Need for Speed 2015 robi robotę
Gram oczywiście na PC. Bardzo chętnie pograłbym również z kimś innym. W ekipie zawsze raźniej.
Re: Ave Satan i inne Latajace potwory spaghgetti Witamy, ale przecież przy bodykitach da się pogrzebać nie tylko w U2 ale i w późniejszych odsłonach serii. Nawiasem pisząc, przeczytałem zdanie w Twoim poście: "odpręzać przy dziewkach", zamiast "odpręzać przy dzwiekach" No ale szczegół.
Re: Ave Satan i inne Latajace potwory spaghgetti Ave Wam.
Jestem Sobie kImś tam i mam 24 lat, Kiedyś uwielbiałem babrać sie w smarze i odpręzać przy dzwiekach przekreczania kluczy ale jak to bywa coś znika w życiu jak z seria NFS która (gusta i gusciki) umarła dla mnie po U2 (mimo iż Nowy NFS 2015 (jak to popularnie ise mowi) Przygarnał mnie faktem iż znów bedzie można pogrzebać z body kitami jak wyszło każdy wie ale mam nadzieję, że z chęcia tak jak ja znajdzie się tu parę osób mojego pokroju z którymi da sie pobujac niczym jaja byka po okolicy
Gregi Odpowiedział(a) w Witam
9 lata temu ( 25-03-2016 23:30 )
Re: Witam Witamy serdecznie
darko Odpowiedział(a) w Witam
9 lata temu ( 25-03-2016 23:24 )
Re: Witam Witam wszystkich mam na imię Darek pochodzę z turonia interesuje sie informatyka W NFS gram od NFS II pozdrawiam i zapraszam wszystkich do wspólnej gry login na orgin PL_Darko
Re: Witajcie tunerzy i mechanicy :D Siemaneczko samochodowe wariaty!
Jestem Michałem i mam 21 lat, uwielbiam naprawiać samochody, jeździć, grać, jarać laczka i nie tylko :], mam nadzieję, że z chęcią przyjmiecie mnie do swojego grona
Inventer89 Odpowiedział(a) w Cześć!
9 lata temu ( 20-03-2016 20:36 )
Re: Cześć! Cześć
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.