Re: Życzenia Świąteczne 2010 Życzę Wam wszystkim wesołych, szczęśliwych, spokojnych, bogatych i upływających w błogiej atmosferze Świąt Bożego Narodzenia.
Re: Christmas cake by Inventer89 Hej, w moim domu tradycją jest pieczenie ciastek na Boże Narodzenie. W zeszłym roku postanowiłem to trochę zmienić i upiec coś nieszablonowego, coś czego nie stworzyłbym za pomocą dostępnych foremek. W zeszłym roku był to literki PORSCHE. Oczywiście wygląd literek był taki jaki jest na logo Porsche. W tym roku poszedłem o krok dalej i zrobiłem to: Jak wam się podoba?
Re: Życzenia Świąteczne 2010 Wszystkiego najlepszego.Świąt spędzonych przy rodzinnym stole oraz niezapomnianych chwil z przyjaciółmi podczas sylwestra.
Re: Życzenia Świąteczne 2010 tradycyjnie zdrowych Wesołych świąt spełnienia marzeń
i pomyślnego biegu wydarzeń
sobie również i innym to samo
składa wam Adamo;]
Re: Życzenia Świąteczne 2010 Życzę Wam wesołych, spokojnych i spędzonych w miłej atmosferze Świąt, bogatego Mikołaja i duuużo wolnego czasu, abyście przez te parę dni odpoczęli po tym roku i naładowali akumulatory na przyszły
Re: Życzenia Świąteczne 2010 Ja chciałem Wam życzyć Wesołych, Zdrowych i Radosnych Świąt, Byście spędzili je w gronie najbliższych i Byście nie musieli się niczym przejmować.
Re: Życzenia Świąteczne 2010 Życzę Wam wszystkim moi mili, zdrowych, radosnych, bezpiecznych świąt, wystrzałowego sylwestra, spełnienia wszystkich marzeń w nadchodzącym 2011 roku iiii wysokich obrotów !! =]
Re: Życzenia Świąteczne 2010 Dobra, więc i ja składam najserdeczniejsze życzenia, powodzenia w życiu prywatnym, najlepszych statów w Autologu , pieniążków, piwa do granic możliwości, i Wesołego Jajka, i ostrego sylwka
Re: Życzenia Świąteczne 2010 Najlepszego również i oby nadchodzący rok 2011 przyniósł nam osobiście wiele miłych wydarzeń a stronie, wiele użytkowników jak i dobre statystyki Peace !
Re: Życzenia Świąteczne 2010 No to tak, nie będę pisał niusów ani w shoutboxie tylko tu składajmy sobie życzenia świąteczne.
Ja życzę wam drodze użytkownicy Dużo zdrowia, kaski, browarków i miłego serfowania po nfszone Wesołych świąt ! i szczęśliwego Nowego Jorku xD bblablabla nie chce mi sie pisac, zabieram sie dalej do pracy.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You can download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.