Re: Wtyczka lub modyfikacja Witam wszystki, przeszukałem wszystkie supporty PHP-Fusion ale nie mogłem tego znaleść, dokładnie szukam modyfikacji lub wtyczki pod portal muzyczny która pozwoli użytkownikom dodawać mp3 na stronę kto prowadził taką stronę to będzie wiedział. Jeśłi macie jakieś propozycje to piszcie
Dzonson Odpowiedział(a) w Za co kochamy Polskę
12 lata temu ( 30-12-2012 11:20 )
Re: Za co kochamy Polskę Jak wiecie wszyscy zgromadzeniu użytkownicy Nfszone ze na portalu Yuoutube są filmiki za co kochamy polskę, no tak są ale tylko przedstawione w formie filmu a może tak można było by napisać więc specjalnie piszę tego posta i zacznę jako pierwszy.
Hmm za co kocham Polskę??
Za to że jest Polską a nie innym krajem.
Za te piękne polskie klimaty.
Za to że nigdzie indziej nie ma czegoś takiego jak w Polsce.
Za te wszystkie chwile spędzone w naszej Ojczyźnie.
Za życzliwość polaków.
Za to jaka jest Polska Policja. (Da się z nimi dogadać)
Za to że mamy dobre Polskie wyroby dla konsumentów.
Za dobry polski %%%%%
Re: Forum wielotematyczne Cześć, mam do was prośbę szukam rang na forum wielotematyczne i nie mogę znaleźć konkretnych które by mi pod pasowały, jeśli macie jakieś pomysły to napiszcie po niżej przedstawię kryteria co powinno się w nich znajdować.
#Rangi zwykłe.
- Nazwy rang
- Liczba punktów aby uzyskać rangę.
#Rangi specjalne
- Opis Rangi
- Jak dostać taką rangę
Cris7 Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
12 lata temu ( 25-11-2012 17:26 )
Re: Wasze ciuchy 300 zł mówisz.. Ja za swoje dałem 400zł a twoje są dużo ładniejsze.. ehh..
Reev Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
12 lata temu ( 25-11-2012 12:53 )
Re: Wasze ciuchy To też chyba zależy na jaką okazję się trafi, ja swoje Delta Force kupiłem 120 złotych taniej.
de_ace Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
12 lata temu ( 25-11-2012 08:43 )
Re: Wasze ciuchy 300zl w Warsaw Shoes Store, a na allegro najtaniej widzialem chyba za 440zl.
12 lata temu ( 24-11-2012 21:08 )
Re: Wasze ciuchy .da_ace - Mam na jesień/zime bardzo podobne tylko troszkę ciemniejsze.. A pytanie, ile za nie dałeś?
de_ace Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
12 lata temu ( 24-11-2012 20:16 )
Re: Wasze ciuchy Moje buty
i na lato
12 lata temu ( 24-11-2012 16:01 )
Re: Wasze ciuchy A moje właśnie szybko się brudzą. Już są plamy takie fioletawe których za Chiny na da się zmyć...
benek Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
12 lata temu ( 24-11-2012 11:01 )
Re: Wasze ciuchy Ja aktualnie noszę Airmax 90.
bardzo podobne do tych.
buty mimo , że są jasne nie brudzą się tak jak wam pewnie się wydaje.
12 lata temu ( 22-11-2012 20:21 )
Re: Wasze ciuchy Za swoje buciki dałem chyba 280 zeta, bo była promocja z prawie 400. A co do twoich Radon, bardzo fajne, ale pewnie szybko się brudzą ;P
Radon Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
12 lata temu ( 22-11-2012 19:24 )
Re: Wasze ciuchy Mi zawsze pasują, bo na ogół jestem ubrany na niebiesko lub szaro Problem jest taki, że się brudzą szybko:/
Leeav Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
12 lata temu ( 22-11-2012 19:22 )
Re: Wasze ciuchy Bardzo fajne, kolory dobre, ale jak się takie kolorowe nosi to trzeba mieć na wypadek drugą parę w spokojniejszych barwach, bo mogą nie pasować, hehe.
Radon Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
12 lata temu ( 22-11-2012 19:21 )
Re: Wasze ciuchy Ja aktualnie noszę takie buciki
12 lata temu ( 22-11-2012 19:12 )
Re: Wasze ciuchy Bardzo typowe.
12 lata temu ( 22-11-2012 18:36 )
Re: Wasze ciuchy A ja jakiś czas temu kupiłem Nike Delta Force
Tylko inny kolor, bo ja mam biało-niebieskie z różowymi wstawkami.
Black Ice Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy
12 lata temu ( 22-11-2012 17:16 )
Re: Wasze ciuchy Styl sportowy to nie tylko dresy F3 XD
Ja aktualnie noszę buty Nike Dunk High <3 oraz ecco takie całe czarne i też siegające kostek. Lubię i t-shirty, koszule, jakieś swetry i bluzy. Mam manię na punkcie łat na łokciach Ze spodni to zwężane dżinsy, najlepiej ciemne.
12 lata temu ( 22-11-2012 17:07 )
Re: Wasze ciuchy No tak, ale chodzi mi głównie o koszulki, bluzy itp.. A nie jakieś koszule np.
12 lata temu ( 22-11-2012 16:51 )
Re: Wasze ciuchy Cris, sam sobie zaprzeczasz - "preferuje styl bardziej sportowy" - "nie znoszę spodni dresowych".
Co do tematu, lubię się dobrze ubrać, ale czasami może i z tym przesadzam, trzeba znać granicę między elegancją, a pedalstwem, hehe.
12 lata temu ( 22-11-2012 12:17 )
Re: Wasze ciuchy Ja preferuje styl bardziej sportowy, elegancki oczywiście też ale to zależy od okoliczności.. W zwykłe dni ubieram sie najczęściej w ubrania firmy Nike, Adidas, Lacoste, Umbro itp.. Najczęściej jeansy firmy Levi's, orazi inne.. Lubie kolorowe materiałowe spodnie, nie wiem dlaczego, po prostu dobrze się w nich czuję Jakiś pomarańcz, czerwień.. Nie znoszę spodni dresowych.. Z butów to.. Uwielbiam Nike Mercurial.. Mam ich 8 par.. Ale to głównie na treningi piłkarskie i kiedy jest ciepło.. A w normalne dni to buty Lacoste.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You can download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.