Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Inne

Wszystko, co nie jest związane z żadną z kategorii na forum

571 posty

Ostatnia aktywność, 14-01-2013 18:48 przez Slight
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Samochodówka online 12 lata temu ( 14-01-2013 18:48 )
Re: Samochodówka online
Test Drive Unlimited (pierwsza część) i niech to wystarcza za komentarz.
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w Samochodówka online 12 lata temu ( 14-01-2013 17:16 )
W Live For Speed to polecam jeśli chcesz sobie zwałe z jazdy zrobić, bo to ni symulator (auto lata po całej drodze) ni dobra oprawa graficzna ani dźwiękowa itd. Są fajne mody ale to tylko to. Nic więcej. Brak licencjonowanych aut, słaby multi (nikt nie gra).
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Samochodówka online 12 lata temu ( 14-01-2013 16:57 )
Live For Speed - Sam szczerze mówiąc nie grałem, bo nie było kiedy, ale obiło mi się o uszy od znajomych. Wszystko znajdziesz tutaj http://www.liveforspeed.pl/
Recek
Recek Odpowiedział(a) w Samochodówka online 12 lata temu ( 14-01-2013 12:49 )
Auto Club Revolution - Tylko, że to jest tylko online. Praktycznie jedyny Racing MMO, który ma potencjał na rywalizację z Worldem w tej kategorii.
Chad_MC
Chad_MC Odpowiedział(a) w Samochodówka online 12 lata temu ( 14-01-2013 11:54 )
Naszła mnie chęć zagrania online w jakąś samochodówkę. Grałem kiedyś w CMR 04 (liga) i CMR 2005 - szło mi całkiem dobrze, więc myślę teraz nad Dirtem 3 ale chcę zobaczyć co wy macie do powiedzenia.

Kryteria które miałaby spełniać:
- Żaden z NFSów
- Licencjonowane samochody
- Arcade czy symulacja to nie jest bardzo istotne, ale najchętniej coś pomiędzy jak CMR

Co moglibyście mi polecić?
R
Reev Odpowiedział(a) w "CheatujPoLucku LUCEK" 12 lata temu ( 13-01-2013 13:44 )
Re: "CheatujPoLucku LUCEK"

Cytat

Rumunov napisał(a):
Mogą se reportować. Oni i tak będą mieć to w czterech literach. Poza tym od paru miesięcy podobno opcja reportowania w grze jest tylko na pokaz.

Tyle wygrać ;___; Dokładnie, nie przejmuj się nawet tym.
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w "CheatujPoLucku LUCEK" 12 lata temu ( 13-01-2013 13:43 )
Mogą se reportować. Oni i tak będą mieć to w czterech literach. Poza tym od paru miesięcy podobno opcja reportowania w grze jest tylko na pokaz.
R
Reev Odpowiedział(a) w "CheatujPoLucku LUCEK" 12 lata temu ( 13-01-2013 13:34 )
Zgłoś to do Supportu, i na YT. Powinni zareagować.
Lucek
Lucek Odpowiedział(a) w "CheatujPoLucku LUCEK" 12 lata temu ( 13-01-2013 13:20 )
Ktoś podszywa się pod XXXLUCEKXXX w grze i robi różne wałki. Być może to ma związek z dzisiaj utworzonym kontem na YouTube
http://www.youtub...zfizjRTWWg

Gdy wszedłem do gry, wszyscy pisali do mnie że mnie zgłoszą itd itp.

Ale zapewniam was, to nie ja stworzyłem ten profil na YT i to nie ja robię różne rzeczy w grze teraz.

Podszywanie się pod innego gracza jest możliwe dzięki programowi zewnętrznemu. Jak to było kiedyś w przypadku Marca De Vellisa.
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Wtyczka lub modyfikacja 12 lata temu ( 08-01-2013 17:12 )
Re: Wtyczka lub modyfikacja
No cóż, skoro wszystko jest już wyjaśnione nie pozostaje mi nic innego, jak zamknąć temat.
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Wtyczka lub modyfikacja 12 lata temu ( 08-01-2013 16:56 )
W razie czego napiszę do ciebie jak będę potrzebował podpowiedzi
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w Wtyczka lub modyfikacja 12 lata temu ( 08-01-2013 16:41 )
No raczej nie kawałek jak chcesz cały system Grin Ale ok, kombinuj Pfft Za wiedzę się płaci.
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Wtyczka lub modyfikacja 12 lata temu ( 08-01-2013 14:20 )
Jeszcze będę płacił za kawałek kodu zapisanego w php wolę sam zmodzić coś
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w Wtyczka lub modyfikacja 12 lata temu ( 07-01-2013 17:17 )
Nie ma nic darmo kolego Smile
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Wtyczka lub modyfikacja 12 lata temu ( 07-01-2013 13:35 )
To jak wykonał byś coś takiego za free.
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w Wtyczka lub modyfikacja 12 lata temu ( 07-01-2013 12:48 )
No oczywiście Grin Żaden problem ;D
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Wtyczka lub modyfikacja 12 lata temu ( 07-01-2013 09:53 )
Wiesz jak bym mieszkal tam gdzie ty to bym postawł tobie bolsa za to SmileSmile Tylko wiesz że ta wtyczka mogła by być kompatybilna z zippyshare.
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w Wtyczka lub modyfikacja 12 lata temu ( 06-01-2013 18:19 )
Ja mogę napisać Ci wtyczkę Grin Ale wiesz - $$$ ^^
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Wtyczka lub modyfikacja 12 lata temu ( 06-01-2013 17:36 )
Tak wiem jest taka możliwość ale jak ustawić żeby dodawało to do wybranych podstron np: Typy podstron -Hardstyle -Dance -Electro House
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w Wtyczka lub modyfikacja 12 lata temu ( 06-01-2013 17:34 )
Zbuduj to na zasadzie nadesłanych materiałów.
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You can download attachments in this forum.