Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Filmiki

Własne bądź inne ciekawe filmiki z internetu

534 posty

Ostatnia aktywność, 16-07-2012 22:11 przez Morv
Morv
Morv Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv 12 lata temu ( 16-07-2012 22:11 )
Re: Video NFS by Morv
Serwery zawsze można obejść są jakieś narzędzia do tworzenia sieciowego lan tak samo jak gralo się w U2 jeszcze za czasów DBC.

Z kierownicą mam tyle szczęścia, że jest dość mocno zniszczona i wyeksploatowana, ale jeszcze jakoś działa. Co tam, że kabel poklejony izolacją przy rotacji opór/opór kalibracja wali się. Jakoś daje radę bo drugiej bym nie kupił prędzej jakiegoś pada.

Jutro będę pewnie coś tak kleił do Sony Vegasa tylko kompletnie nie wiem z czego i w jakiej tematyce. Może jakieś pomysły?
Demi
Demi Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv 12 lata temu ( 16-07-2012 22:06 )
Kiedyś może i przyjdzie nam zagrać Morv razem Grin w końcu! W końcu to Ty mi dawałeś rady i wskazówki po każdym wideo moim : ) Ahh te czasy.

Szkoda wielka, że wyłączyli serwery, ale nie poradzisz... teraz najgorsze, że i u mnie kierownica poszła się j***ć : ( Więc nawet jakbym chciał wrócić do dawnej formy i popykać z Tb to nie ma jak : ( eh....
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv 12 lata temu ( 16-07-2012 21:50 )
Ok, działa już Motion Blur, po prostu manualnie w cfg zmieniłem wartość z 0 na 1 i hula Smile
Morv
Morv Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv 12 lata temu ( 16-07-2012 21:35 )
Przepraszam, że tak późno, ale dopiero niedawno z roboty wróciłem.

Reev - utwór o który prosisz - Noisia - Tommy's Theme - Mau5trap. Możesz też sobie zmienić oświetlenie i pogody na jakieś inne wtedy żółć również zniknie.

Demi - Fakt dobre czasy. Wtedy jeszcze byłem dość mocno tym pochłonięty. Nadal jednak chciałbym nakręcić twin drift w multi, ale wyłączyli serwery i nie ma z kim za bardzo.

Slight - Nic nie zmieniałem. Wgrałem moda jak był i od razu działał mi motion blur.
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv 12 lata temu ( 16-07-2012 21:25 )
No filmiki spoko Grin Tylko ten drift IMO nie pasuje do traileru ale po za tym supcio. Właśnie, jak włączyłeś Motion Blur na tym modzie M2011? Mi po włączeniu od razu crashuje się gra.
Demi
Demi Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv 12 lata temu ( 16-07-2012 15:30 )
Hahaha Morv... historia kołem się toczy Grin Pamiętam czasy kiedy ja trafiłem na stronkę, którą dobrze znasz, a Ty pod nickiem WojteXD bodajże, zamieszczałeś filmy o drifcie z nfs'a mw i wtedy zaraziłeś mnie właśnie tym : > ahh dobre to były czasy... Pozdrawiam, Demid.
R
Reev Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv 12 lata temu ( 16-07-2012 09:49 )
Ja od razu instaluję ENB, bo ta żółć jest denerwująca.
R
Reev Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv 12 lata temu ( 16-07-2012 09:44 )
Mam nadzieję, że ja tobie kiedykolwiek dorównam w drifcie w MW- dzisiaj zaczynam ;P Edit: Podaj nazwę nutki w tym filmiku z driftem w MW.
Demi
Demi Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv 12 lata temu ( 15-07-2012 23:54 )
No witamy Morv'a : ) w końcu! Hehe... Co do filmików to nic dodać nic ująć, po prostu MIAZGA! Jak zawsze : ) Aż mi przypomniałeś czasy driftowania w Most Wanted, szkoda tylko, że kierownica poszła się j***ć : /
Morv
Morv Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv 12 lata temu ( 15-07-2012 22:48 )
Wert - Tak dotarłem i tutaj bo nadal jako tako interesuje się serią NFS, a na stronie której nazwy nie będe wymieniał jest tragedia od ładnych paru lat jak dobrze wiecie. Co do efektów to wiem. Brakuje spójności tyle, że ja bardziej się bawię "sranie" efektami jak filmiki userów GTA SA żeby popróbować przy okazji kilku rzeczy.

~Chad_MC - Muzyka jest taka, a nie inna ponieważ gdybym wrzucił coś z kawałkiem przykładowo Disturbed, Lostprophets czy Foo Fighters filmik poleciałby z YT przez WMG czy inne ustrojstwo. Po prostu łatwiej i szybciej jest mi wybrać coś z DnB czy Dubstepu.
Chad_MC
Chad_MC Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv 12 lata temu ( 15-07-2012 21:55 )
Film z driftu mustangiem bardzo dobry, tylko z tą muzyką w tle ciężko wytrzymać :] Reszta też trzyma klasę.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv 12 lata temu ( 15-07-2012 18:35 )
Ooo, ty tutaj. Wink Pamiętasz jeszcze czasy TD i śmigania w U2? Wercik z tej strony.

A co do filmików - może niektóre wstawki i efekty są niepotrzebne i tylko dodają kiczu, to jednak wygląda to nieźle. A trailer prezentuje się lepiej od tego szajstwa, które pokazało EA.
Morv
Morv Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv 12 lata temu ( 15-07-2012 14:59 )
Ja wiem czy trenować. Po prostu gram w MW z przerwami co jakiś czas, a tego się nie zapomina po tylu latach śmigania bokiem.

~Reev - filmy robię w Sony Vegas 11
R
Reev Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv 12 lata temu ( 15-07-2012 14:58 )
Mamo, to jest zajebiste ! W czym robisz filmy, zostaniesz moim guru? XD
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv 12 lata temu ( 15-07-2012 14:25 )
WojetXD. Pfft Filmy mistrzowskie, widać na nich jak długo musiałeś trenować drifting w MW. Co do klipu z U1 - ma klimacik czysto Underground'owy i do tego ta muzyka! Ahhh... Grin
Morv
Morv Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv 12 lata temu ( 15-07-2012 14:00 )
Silnik - 3, Skrzynia - 3, Zawieszenie - 1, Nitro - 3, Hamulce - 1 Turbo -3 + Do Silnika, skrzyni, Nitro i Turbo dodałem części Junkman. Do tego:

-Handling do końca na -
-Wysokość zawieszenia max na +
-Aero max -

Mustangiem i tak jest kiepsko driftować. Evo czy Lexusem można wyczyniać lepsze rzeczy, ale chciałem coś zedytować z Mustangiem w roli głównej. Oczywiście niezbędna jest do tego kierownica, albo chociaż pad z dobrymi analogami.
Morv
Morv Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv 12 lata temu ( 15-07-2012 12:09 )
Tak na początku to chciałbym się przywitać. Wrzucam moje ostatnie filmy związane z NFS'em. Po więcej filmów zapraszam na mój kanał. Wink

[movie=youtube]Kv7ItxX6_vs[/movie]

[movie=youtube]eKG0Aoq6zTQ[/movie]

[movie=youtube]J69o007vxhk[/movie]

[movie=youtube]BZMevSvXwaM[/movie]

Oczywiście komentarze na forum czy na youtube mile widziane. Krytyka konstruktywna również Smile

Zamieściłem wideo w bbcode i poprawiłem temat
/Inventer89
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w WRECKING CREW ORCHESTRA (2012) 13 lata temu ( 19-03-2012 21:21 )
Re: WRECKING CREW ORCHESTRA (2012)
0:00 Daft punk - Arena
0:58 Justice - Waters Of Nazareth
1:51 The Crookers - Mad Kidz
2:35 David Guetta - Paris
3:37 Flux Pavilion - Bass Cannon
4:05 Flux Pavilion - Lines In Wax (feat. Foreign Beggars)

macie wszystkie piosenki Wink
Maniek
Maniek Odpowiedział(a) w WRECKING CREW ORCHESTRA (2012) 13 lata temu ( 18-03-2012 18:45 )

Cytat

DUMMY napisał(a):
Widziałem trochę niedoskonałości w ruchach, jeden gościu nie wyłączył świateł na sobie w pewnym momencie i widać było jak się ustawia.
Poza tym wszystko cacy ;d

Chodzi Ci o 3:38 co szedł do tyłu? Co do niedociągnięć się zgodzę np. na początku w 0:51 do 0:56 nierówno szli i można by jeszcze czegoś się doszukać, w tym występie, ale i tak mi się podoba Smile
dongU
dongU Odpowiedział(a) w WRECKING CREW ORCHESTRA (2012) 13 lata temu ( 17-03-2012 19:19 )
Zayebiście . kuyfa . obejrzałbym to na żywo. nie do opisania takie coś . ; D
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.