Re: Dirty Battleground, GTA:SA Machinima [Dubbing PL] [Subtitles ENG] Zapowiada się ciekawie, trochę dubbing jest słabszą stroną ale myślę że z produkcji na produkcje będzie lepiej.
Teaser produkcji filmowej o znaczeniu militarnym, czyli coś nowego dostaniecie z naszych rąk - czekajcie na tą i inne produkcje od nas!
[movie=youtube]30GzDSh5Bl0[/movie]
Enkei Odpowiedział(a) w Nasze filmy
12 lata temu ( 27-08-2012 01:06 )
Re: Nasze filmy Eh, znowu ja ;P. Tym razem daję link do mojego kanału gdy coś dodam to napiszę o tym w shoucie [url=]http://www.youtube.com/user/jamxm1?feature=mhee[/url]
Re: Black Ops Zombie - Secret Room's Hmmm mam jedno pytanie... Co ten temat ma wnieść? Założyłeś nowy temat aby pokazać wideo, o niczym nie poinformujesz, nic nie napiszesz. Widzę jeden wielki spam bo równie dobrze można wstawić te wideo do odpowiedniego tematu np. "ciekawe filmiki", a nie niepotrzebne zakładanie jednego wielkiego spamu. Tyle w temacie.
Morv Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv
12 lata temu ( 24-07-2012 13:37 )
Re: Video NFS by Morv Jak chcesz mogę Ci przesłać własnego save'a z częścią samochodów z filmiku. Co do efektów to odezwij się na PW coś się wykombinuje.
Reev Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv
12 lata temu ( 22-07-2012 11:32 )
Re: Video NFS by Morv Ja mam zrobionego Lexusa pod drift, ale jakoś nie wychodzi mi ;x. BTW. trzeba mi takie efekty, jakie umieściłeś w tym filmie, są zajebiste !
12 lata temu ( 22-07-2012 01:05 )
Re: Video NFS by Morv Dla mnie lexus i evo FTW. Lexus jest bardziej precyzyjny, ale za to ma wolniejszy drift. Zatem jeżeli wychodzi mi coś fajnego to zazwyczaj evo. Potem jest jakaś madzia rx7/rx8 i supra.
Demi Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv
12 lata temu ( 22-07-2012 00:56 )
Re: Video NFS by Morv Właśnie skończyłem oglądać : ) wchodzę na youtube, a tu proszę... miła niespodzianka : ) Ogromny plus za kilka aut w akcji nie wspominając już oczywiście o montażu bo tu jak zawsze pełna profeska. A co do aut to ciekawie było zobaczyć renault, ale chyba najlepiej jednak driftowało się evo i madzią co? : )
12 lata temu ( 22-07-2012 00:51 )
Re: Video NFS by Morv Ufff koniec. Troche zabawy w edycję i rendering od 18 do teraz
Dominik Odpowiedział(a) w Ciekawe filmy
12 lata temu ( 20-07-2012 09:44 )
Re: Ciekawe filmy Ja to widziałem ale z chęcią oglądam po raz któryś z kolei.
Demi Odpowiedział(a) w Ciekawe filmy
12 lata temu ( 20-07-2012 08:29 )
Re: Ciekawe filmy Witam serdecznie. Dziś szukałem tematu, który świetnie by pasował do mojego posta, ale niestety go nie znalazłem... jedynie tematy z własnymi filmikami, ale dla "cudzych" już nie. Chciałbym aby w tym temacie można było swobodnie wstawiać filmy nie naszego autorstwa lecz te ciekawe, godne polecenia znalezione w internecie.
Jeżeli taki temat już istnieje to proszę o przebaczenie i usunięcie tego owego.
No to zaczynamy Dziś natchnąłem się na ciekawy filmik wykonany w grze GTA4. Po prostu krótko mówiąc - zajarałem się nim Jeżeli już ktoś to widział to przepraszam, a jeżeli nie to zapraszam do obejrzenia!
[movie=youtube]o5FZfLdSyos&feature=g-vrec[/movie]
Demi Odpowiedział(a) w Video NFS by Morv
12 lata temu ( 16-07-2012 22:17 )
Re: Video NFS by Morv U mnie skończyło się tak, że padła kalibracja... kierownica została rozkręcona, a następnie już nie powróciła do dawnego stanu. Niestety nie dało jej się naprawić, a teraz ani czasu by grać ani pieniędzy na nową kiere... A ostatnio odkryłem mw u siebie jeszcze zainstalowane na komputerze : ( mam pada, ale to już nie to samo. Niestety pozostała już tylko pamięć i możliwość obejrzenia filmików na youtube : )
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.