Re: "RecPlay" i inne Reckowe produkcje Tęskniliście?
[movie=youtube]JhFEwnplXNA[/movie]
Marianek1999 Odpowiedział(a) w Filmik
12 lata temu ( 14-12-2012 17:09 )
Re: Filmik ja nie uzywam power'upów. W sumie best lap'a wrzuce jutro, tylko trase mi powiedzcie która
Dzonson Odpowiedział(a) w Filmik
12 lata temu ( 14-12-2012 16:28 )
Re: Filmik Szkoda czasu na nagrywanie mogłeś nagrać Best Lap tym autem
Gwozdek Odpowiedział(a) w Filmik
12 lata temu ( 14-12-2012 16:24 )
Re: Filmik Nic ciekawego. Po prostu zwykły gameplay na ośnieżonym polu golfowym. Po 2 minutach przeszedłem do części z dragiem. Tak przy okazji, to mógłbyś wbijać nitro wcześniej, jeśli chcesz wylecieć z górki daleko. Rób to z mniej stromej strony.
Marianek1999 Odpowiedział(a) w Filmik
12 lata temu ( 14-12-2012 16:00 )
Re: "RecPlay" i inne Reckowe produkcje For3ver napisał mi w ShoutBoxie, abym założył ten temat. Skorzystam z propozycji, zobaczę jak to będzie działać i jeśli się tylko uda, to będę was informował w tym temacie o filmach tworzonych przeze mnie.
Tyle w ramach przypomnienia, teraz zobaczmy, co wrzuciłem dzisiaj.
[movie=youtube]VFhD3nW6YoA[/movie]
Zapraszam do oglądania, komentowania oraz rzetelnego oceniania, szczególnie na stronie filmu, jak możecie. A jeśli coś się wam nie podoba - piszcie, postaram się rozwiać wasze wątpliwości.
Se3a Odpowiedział(a) w Velocity Shift...
12 lata temu ( 23-11-2012 12:31 )
Re: Velocity Shift... Od dzisiaj, cały sezon Velocity oraz Second Shift dostępny do obejrzenia w jakości HD na naszym kanale TV
Również tam będziecie mogli, ujrzeć najnowsze produkcje studia GSE. Serdecznie zapraszam KLIK
Recek Odpowiedział(a) w Nasze filmy
12 lata temu ( 04-11-2012 11:53 )
Re: Nasze filmy [movie=youtube]kjRd71GbhFs[/movie]
[movie=youtube]OwM1mfFOfXc[/movie]
Se3a Odpowiedział(a) w Freedom Konin II
12 lata temu ( 22-10-2012 00:24 )
Re: Freedom Konin II Druga część prezentująca moje rodzinne miasto "Konin".
Zapraszam do oglądania i komentowania.
[movie=youtube]5bdWhrScy_E[/movie]
poniżej zapodaję pierwszą, wersję która ma już swoje lata
Jednak takie momenty pozostają w pamięci na długo. Świetna impreza co możecie zobaczyć sami na tym filmiku. Dodam że widać mnie tam (jak się dobrze bawię haha) ale nie powiem w której minucie
Re: WRECKING CREW ORCHESTRA (2012) Trochę odkopuję temat i to bardzo ale jeśli chodzi o te niedoskonałości o których, mówicie to tak szczerze ciężko jest dobrze się ustawiać po ciemku, to się tylko tak łatwo mówi ale samo niewpadnięcie na siebie wymaga sporej koncentracji
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.