Re: Zadaj pytanie następnej osobie Wrócił do trumny.
Czemu morze nie może?
Reev Odpowiedział(a) w Historia bez końca
13 lata temu ( 14-05-2012 19:20 )
Re: Historia bez końca ...taak, na stypie tak ludzie szaleli, że zaczęli mieć omamy słuchowe i wzrokowe. Zobaczyli Cheatera, ubranego w piękny pszczeli strój. Popłakali się wszyscy, Reev stał i się śmiał. Gdy się spytali dlaczego, on odpowiedział: 'Bo śniegę XDD". Następnego dnia wszyscy znów się spotkali. Siekierka obmyślił plan wykopania zwłok Czita i zrobienia z jego wielkiego jointa. Gdy tak zrobili, ujrzeli go. Stał z bambaryłką miodu. Tak... to sam Puchałkę. Reev, wiedział jak odezwać się do Puchałkę, więc zagadał: "siema puchałkę XDD widziałę mojego kómplę Czitere który stwierdził zgon bo umar?", Puchałkę odpowiedział: "no pewniełę XDD bawił sie knutelloł w fabrycę knutelli w niebię XD". Ich dusze wydostały się z ciał, po czym polecieli do nieba, aby złożyć wizytę Czitowi. Gdy tam dotarli...
Re: Zadaj pytanie następnej osobie Odp. Jak na faceta, to chyba nie będziesz bardzo gładziutki.
Pyt. Jakiego koloru mam włosy? (podpowiedź: większość dziewczyn mające ten sam kolor włosów są uważane za pustaki)
Re: Twoje imię w języku ninja rinkachikudoarizi - Mateusz.
trochę bez sensu temat , bo kilka osób napisze i koniec . ;]
dg - co do twojego popisu to kliknąłem w link i pożałowałem . -,-
Voxerver Odpowiedział(a) w Co to za samochód ?
13 lata temu ( 10-05-2012 13:20 )
Re: Co to za samochód ? Pontiac Lemans link...niech ktoś da za mnie.
dongU Odpowiedział(a) w Co to za samochód ?
13 lata temu ( 10-05-2012 07:02 )
Re: Co to za samochód ? Jakaś Renówka? tzn. Renault . ;D
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.