Re: Zadaj pytanie następnej osobie Siekierka - nasz język jest językiem trudniejszym od języków germańskich, ponieważ my mamy całkiem inny akcent oraz inne litery jak w języku niemieckim czy angielskim. Co do Cheatera- nasz naród zawsze był, jest i będzie zacofany, a spowodowane jest to jest ciągłymi wojnami na przestrzeni wieków oraz komunizmem. Co na to poradzić? Dobra, by nie robić offtopu zadam pytanie-
Re: Zadaj pytanie następnej osobie Cheater - skończ z tą swoją durną polemiką, bo fakty są faktami. Zresztą nawet w pytaniu jakie zadałeś, widać tak naprawdę, co nasz naród reprezentuje - RASIZM, KSENOFOBIA, PONIŻANIE, SNOBIZM, PYCHA, CHCIWOŚĆ. Chociaż nie dziwię się, bo nie potrafią pojąć czegoś więcej niż to, co mają wpojone. Dlatego właśnie są poniżani.
Dlaczego człowiek mający swój styl i będący oryginalnym uznawany jest w tym kraju za nienormalnego, a np. w USA czegoś takiego nie ma?
ps. I język niemiecki nie jest, jak to nazwałeś, "porąbany". To polski dla obcokrajowców jest ciężki i porąbany. Niemiecki jest w budowie dość podobny do angielskiego - bo to języki germańskie.
Re: Zadaj pytanie następnej osobie Nasz naród MOŻNA porównywać z niemcami. Polacy nie wychowują się tak, żeby mówić, że są śmieciami. Nasz kraj był jest i będzie. A co do tego że nie dorastamy im do pięt... gówno prawda. 1. Polki są ładniesze od niemek.. 2. Polacy nie są ponurakami (każdy niemiec jakiego spotkałem był milczącym nieciekawym f*****. 3. Nasz język nie jest pier*****ęty tak jak niemiecki. 4.
Dlaczego murzyni są poniżani? Czarny czy biały, człowiek to człowiek!
Re: Zadaj pytanie następnej osobie Bo to najlepsze auta na świecie.
Dlaczego w ogóle porównuje się nasz naród z Niemcami? Przecież Niemcy to 4 potęga świata, nie dorastamy im do pięt w ŻADNEJ kategorii. Nawet kulturalności społeczeństwa.
Re: Zadaj pytanie następnej osobie Bo jesteśmy narodem buraków i ograniczonych zacofańców, którzy są zbyt tępi by dobrze grać w nogę. Chociaż do tego chyba umysł niepotrzebny...
Dlaczego Polacy są tak zacofanym, tępym i ograniczonym narodem?
Re: Zadaj pytanie następnej osobie lota, talon (na ku*wy i balon ^^) i wiele więcej.
Jak myślicie, czy jutro mam iść do szkoły? Zaświadczam, iż jutro mam wizytację na lekcji z kuratorium ponieważ u mnie w szkole sprawdzają ewolucję (czy jakoś tak).
Re: Zadaj pytanie następnej osobie A to nie wiedziałeś ? To taka zasada odwieczna
Czemu tak a nie inaczej ?
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.