Profesor Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 14:54 )
Re: Opisz osobę powyżej Super Gościu znam go już długi czas można na niego polegać i nigdy nie zawiódł .
Sudri Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 14:52 )
Re: Opisz osobę powyżej Może chce Cie adoptować? De_ace dobra "stara dupa" z czasów świetności nfszone ;D Chyba nawet ja go wtedy do redakcji przyjmowałem hmm
de_ace Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 14:25 )
Re: Opisz osobę powyżej Znam go przelotnie, z gg jak dogadywaliśmy się na TF, nadużywa słowa ''synu'', to tyle
Cheater Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 14:07 )
Re: Opisz osobę powyżej Trochę dziwny gościu. Z gadania wydaje się spoko. Jest niecierpliwy i ciekawski.
Leeav Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 13:57 )
Re: Opisz osobę powyżej Nabija trochę posty i nie wiem po co mu to, ale go polubiłem. Na początku myślałem, że to jakieś dziecko NEO, bo ciągle pisze 4/5, 3/5, jak poprzednik itp. , więc mógłby się troche wysilić przy tym. No ale można z nim się dogadać.
Radzio Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 13:51 )
Re: Opisz osobę powyżej Surdi.hmmm...wiem tylko tyle że dobry z niego WUJEK
miły i serdeczny to wiem z SB
14 lata temu ( 09-01-2011 13:43 )
Re: Opisz osobę powyżej I chodzi właśnie o to żebyśmy się poznawali przy okazji
D3 słyszałem, że mimo zwykłego statusu usera napisał parę artów na stronę. Godne podziwu i przykład dla leniwych adminów
Cheater Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 13:42 )
Re: Opisz osobę powyżej Adamo to to dobry grafik i tuner. Jest też spoko adminem.
Nie znam go na tyle żeby napisać o nim coś więcej.
Adamo Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 13:37 )
Re: Opisz osobę powyżej za dużo na jego temat nie mogę powiedzieć ale tak pobieżnie;
Sudri członek starego zespołu nfszone. Zdyscyplinowany miły i pomocny user nadzorował pracę strony;]
zna się na wielu rzeczach programowanie itp
14 lata temu ( 09-01-2011 13:21 )
Re: Opisz osobę powyżej Mam nadzieje, że każdy rozumie o co chodzi. Opisujemy osobę, która napisała post nad nami/przed nami. W minimum 2 zdaniach, można opisywać siebie do woli, ale dopiero, gdy po nas ktoś napiszę posta
Zaczynamy! Trzeba rozruszać to forum ;P
Żeby zapobiec spamowaniu można pisać co 3 posty oraz nie można oceniać dwa razy tej samej osoby, inaczej będzie to karane warnem !
Przykład:
User1
User2
User3
Ja
User1
User2
User3
Ja
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.