Siekierka Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 20:31 )
Re: Opisz osobę powyżej de_ace - pamiętam Cię jako Miśka i jeszcze pod jakimś innym nickiem, tylko nie mogę sobie przypomnieć... Stary chłop już z ciebie. Ale po takim czasie uważam cię za spoko gościa, da się pogadać i w ogóle.
de_ace Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 20:17 )
Re: Opisz osobę powyżej Siekacz, no pamiętam, pamiętam z nfspoland, polska, światnfs i tak dalej, a trochę tego było Spoko koleś, raczej rzeczowy i bezproblemowy .
Siekacz Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 20:15 )
Re: Opisz osobę powyżej Quazak, Inverso, Moderson, zapamiętany przeze mnie jako Inverso i Quazak, a teraz próbuję zapamiętać Modersona Spoko gość, dobry tuner. Więcej nie jestem w stanie napisać
Bazyl Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 19:49 )
Re: Opisz osobę powyżej Irson, Street_King. Swój gość. Pamiętam go jako rzadko odzywającego się, ale sensownie. Nigdy nie spamował. Z tunem nie wiem jak jest. Spoko typ. Pozdro.
Irson Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 19:46 )
Re: Opisz osobę powyżej Benciu, hehe fajny młody człowiek, posiadacz superowego BMXa, dobry tuner i miły gość, choć czasem potrafi palnąć głupotę, zresztą jak każdy
benek Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 19:42 )
Re: Opisz osobę powyżej For3ver. Spoko koleś można z nim pogadać i się dogadać. Miły ziomal i dobry tuner. Ooo... Jeszcze coś mi się nasunęło ;P dobry grafik..
Leeav Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 19:22 )
Re: Opisz osobę powyżej Inverso, invision, moderson.. Za czasów spoko ziomek. Ładnie wychodzą mu layouty i dobrze też tuninguje. Poznany w czasach nfsonline.
14 lata temu ( 09-01-2011 19:20 )
Re: Opisz osobę powyżej VilD, Viktor. Elo chłopie. Spoko koleś. Świetny tuner, Dobrze się z nim idzie dogadać i jest ogarnięty. Pozdro.
Viktor Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 19:14 )
Re: Opisz osobę powyżej Jest w porządku, da się z nim rozmawiać, ale często lubi być konfliktowy. Ma swoje realia i nie stwierdza faktów tylko kieruje się swoimi myślami. Ogólnie zawsze za nim przepadałem. Jak narazie do czasu
14 lata temu ( 09-01-2011 18:48 )
Re: Opisz osobę powyżej Sebek, cóż, no jakiś czas się tam już znamy, co do osoby nie mam żadnych zastrzeżeń, kiedyś mi napisałeś coś w stylu ''mod nad modami, ziom nad ziomami...'' i tak dalej, to było jakoś 2008-2009, teraz wypadało by Tobie tak napisać 100% Ziomal ^^
Se3a Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 18:45 )
Re: Opisz osobę powyżej Cóż, for3vera za dobrze jeszcze nie znam ale z obecnych nam rozmów wydaje się spoko gościem i zawsze pisze czy w czymś pomóc co się chwali. Takich użytkowników ze świecą szukać. Obyś został z nami jak najdalej i pracuj pracuj a na pewno przewidzę dla ciebie w nagrodę jakieś awanse.
Leeav Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 18:39 )
Re: Opisz osobę powyżej Adamo ;d Spoko ziomek, trochę się poznaliśmy z czasów nfsonline. Można z nim pogadać i dobry tuner w MW ; ) Lubię go ;d
Adamo Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 17:26 )
Re: Opisz osobę powyżej domi znany i lubiany od zawsze administruje strona można powiedzieć członek redakcji zna się na rzeczy koduje i administruje z seba strona zawsze poradzi i mądrze podsumuje trochę porywszy ale stanowczy a to się ceni;] s admin który nie traktuje szarego usera z góry poniekąd przykład dla innych;] a i nie można zapomnieć twórca layu tej strony wiec przodowy grafik;]
Profesor Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 17:20 )
Re: Opisz osobę powyżej Nie znam go jeszcze tak dobrze ale wydaje się na spoko kolesia
14 lata temu ( 09-01-2011 17:19 )
Re: Opisz osobę powyżej Misio. Dla niektórych powinien być wzorem zachowania się na stronie. Spokojny ale czasem porywczy. Nie daje sobie pluć w twarz. Spoko typ.
14 lata temu ( 09-01-2011 17:13 )
Re: Opisz osobę powyżej Adamo, kojarzy Ci się mój nick mówisz, mój stary nick to Misiek, ja Cię akurat dobrze pamiętam, spoko user
Adamo Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 17:04 )
Re: Opisz osobę powyżej słabo się znamy średni tuner ale jako użytkownik nie sprawia problemów;] jest ok a jako moderator hmm szczerze mówiąc nie wiedziałem że jest jest;]
McRae Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 16:58 )
Re: Opisz osobę powyżej Znam Cię z poprzedniej strony;p,dobry tuner,nie pisze byle czego tylko zawsze na temat,dobry administrator.
14 lata temu ( 09-01-2011 16:28 )
Re: Opisz osobę powyżej No illusion, znany mi jako Fang i jako dobry grafik. Miły i ogarnięty typ.
Pozdro.
Black Ice Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 09-01-2011 16:24 )
Re: Opisz osobę powyżej Stary dobry Adamo Pisalismy troche, ale to dawno bylo.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.