benek Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 13-01-2011 18:19 )
Re: Opisz osobę powyżej Inverso - Spoko koleś spokojny wyluzowany Więcej takich ;P
Bazyl Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 13-01-2011 18:12 )
Re: Opisz osobę powyżej Serek - spoko koleś, zawsze skomentuje furę w sposób taki, że wiem co na przyszłość nie robić lub co mogę powtórzyć.
I dobrze się gada z nim. Pozdro.
serek Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 13-01-2011 16:47 )
Re: Opisz osobę powyżej Nic do niego nie mam.Jest spoko.Ma pomysły,działa jako moderator i sadzę że zajdzie daleko
Leeav Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 13-01-2011 16:03 )
Re: Opisz osobę powyżej A ja sudriego lubię. Może i czasem kozaczy, ale ma często racje. Umie też pożartować itt..
Sudri Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 13-01-2011 16:01 )
Re: Opisz osobę powyżej "?!Sudri Hmmmmm....... troszkę nietypowy koleś. Sprzecza się z kimś prawie ciągle o byle co. Wydaje mu się, że jest Bogiem na tej stronce."
- Kolejny "koleś", który zamiast mieć własne zdanie, bierze przykład z żałosnych dzieciaków Trzymaj tak dalej, a spadniesz z tego konia szybciej niż na niego wsiadłeś. Nie znasz mnie, to może lepiej schowaj klawiaturę po wyrko i nic więcej nie pisz
"Nie znam Cię, ale wydajesz się być spoko... Ma poczucie humoru, trochę lubi przykozaczyć, ale chyba Cię polubię...
Ryan Cooper Mi się wepchnął...
To do Sudriego."
- Co wy macie z tym "kozaczyć"? Ludzie jak już mówił jeden z userów, nasz język jest tak piękny i obfity w synonimy, a wy używacie dalej takich prymitywnych słów ;]
de_ace Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 13-01-2011 14:02 )
Re: Opisz osobę powyżej ProtoType, hmm, co do gry to przednia.. xDD A co do osoby, podobnie, znam dłużej z nfsz, raczej nie było problemów
ProtoType Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
14 lata temu ( 13-01-2011 13:08 )
Re: Opisz osobę powyżej Nie znam Cię, ale wydajesz się być spoko... Ma poczucie humoru, trochę lubi przykozaczyć, ale chyba Cię polubię...
Ryan Cooper Mi się wepchnął...
To do Sudriego.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.