xKajzerGaming007 Odpowiedział(a) w Co to za samochód ?
9 lata temu ( 13-12-2015 15:56 )
Re: Co to za samochód ? jakiś ford chyba
Allure Odpowiedział(a) w Co to za samochód ?
9 lata temu ( 13-12-2015 15:11 )
Re: Co to za samochód ? Dobra, teraz ja. xD łatwe, ale ja też chcę mieć tu jeszcze udział. ;D
Kubaa Odpowiedział(a) w Co to za samochód ?
9 lata temu ( 12-12-2015 18:11 )
Re: Co to za samochód ? Było za trudne, i dałem już odpowiedź na SB. To jest Toyota MR2 222D
9 lata temu ( 08-12-2015 20:00 )
Re: Co to za samochód ? Haha, nareszcie znam auto, którego ty nie znasz .
Więc, to auto pochodzi ze wschodu i bazuje na seryjnie produkowanym aucie aby spełniało warunki homologacji zawodów, które nigdy się jednak nie odbyły.
Starałem się, żeby nie było to zbyt oczywiste, ale z tą podpowiedzią i chwilą z wujkiem Google powinieneś zgadnąć bardzo szybko
Radon Odpowiedział(a) w Co to za samochód ?
9 lata temu ( 08-12-2015 19:48 )
Re: Co to za samochód ? Podpowiedź daj, pierwszy raz widzę coś takiego, z niczym mi się nie kojarzy nawet.
9 lata temu ( 08-12-2015 19:25 )
Re: Co to za samochód ? Może teraz?
9 lata temu ( 08-12-2015 19:14 )
Re: Co to za samochód ? Aha, XDDDDD
Radon Odpowiedział(a) w Co to za samochód ?
9 lata temu ( 08-12-2015 16:51 )
Re: Co to za samochód ? Zagadka nie jest trudna, po prostu nikt jej nie widział bo edytowałeś post.
Samochód to Isdera CW 311.
9 lata temu ( 08-12-2015 16:43 )
Re: Co to za samochód ? Widzę, że znowu za trudne zadałem. Podpowiedź: Często ma znaczek mercedesa na grillu i drzwi jak gullwing, mimo iż nie jest mercedesem.
MadaFaster Odpowiedział(a) w Historia bez końca
9 lata temu ( 05-12-2015 17:55 )
Re: Historia bez końca ... które tak ich rozerwało w kiblu, że musieli sponsorować Kwachowi kolejny tron w Castoramie...
Allure Odpowiedział(a) w Historia bez końca
9 lata temu ( 05-12-2015 10:11 )
Re: Historia bez końca ...nafaszerowane kapiszonami z pistoletu ze SMYKA...
xKajzerGaming007 Odpowiedział(a) w Historia bez końca
9 lata temu ( 05-12-2015 10:10 )
Re: Historia bez końca ciało osamy bin ladena
9 lata temu ( 05-12-2015 09:51 )
Re: Historia bez końca ...jakże wspaniałą, szkocką whisky/whiskas (jak kto woli) z kota i innych futrzaków, oraz...
xKajzerGaming007 Odpowiedział(a) w Historia bez końca
9 lata temu ( 05-12-2015 09:44 )
Re: Historia bez końca Trafili na kwaśniewskiego i wypili z nim...
9 lata temu ( 05-12-2015 09:31 )
Re: Historia bez końca ...ze Sławkiem Peszko, który zdradził im swoje tajemnice jak się napić i nie stracić głowy, wątroby ani innego cennego organu. Poza tym opowiedział, że na święta dostawał kartki z podziękowaniami od Polmosu. Po popijawie poszli się naćpać. Znaleźli dilera, kupili stuff, ale uznali, że za mało, więc spalili dilera i wciągnęli po nim prochy a potem...
MadaFaster Odpowiedział(a) w Historia bez końca
9 lata temu ( 05-12-2015 09:12 )
Re: Historia bez końca ...Zakupili Krakowskie maczety w ilościach porównywalnych z zapasami jedzenia dla poszkodowanych na Haiti i nawrócili ich jednym zamachem przez łeb. Po rozprawieniu się z katolami rozprawili się ze zgrają Feminazistek sprzedając im parę lepów w twarz i przywiązując je łańcuchami do kuchni by znały swoje miejsce. Potem poszli się naebać...
9 lata temu ( 05-12-2015 08:53 )
Re: Historia bez końca ...katolicy, ale mimo tego, że mieli znaczną przewagę liczebną oraz wsparcie z góry, przerąbali z narodowcami konkretnie, którzy...
Siekierka Odpowiedział(a) w Historia bez końca
9 lata temu ( 04-12-2015 23:31 )
Re: Historia bez końca ...który spowodował ogromną dziurę budżetową, wskutek czego wydłużono wiek emerytalny do 99. roku życia, zarówno dla mężczyzn jak i kobiet. Wybuchła wojna domowa. Aktywistki w sprawach równouprawnienia zaczęły drzeć się, że przecież są kobietami i nie mogą pracować tyle, co faceci. Narodowcy krzyczący "Bóg, Honor, Ojczyzna" stanęli do walki z katolikami, którzy wytykali im łamanie przykazania drugiego i hipokryzję, nie chodząc do kościoła. W końcu do walki stanęli...
Kubaa Odpowiedział(a) w Historia bez końca
9 lata temu ( 04-12-2015 21:03 )
Re: Historia bez końca ... obowiązku wprowadzenia niższego podatku VAT ...
9 lata temu ( 04-12-2015 20:47 )
Re: Historia bez końca ...ale że cyrk ten jest praktycznie nie do rozdupcenia, potrzebowali cięższej broni, czyli...
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.